Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanokat állít amit nem tettem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A párom bántó dolgokat mondott, nèhány dologban igaza volt, de sokban nem. Olyan dolgokat állított amiket sosem mondtam vagy tettem. Mióta megtörtènt egyikünk sem hozta szóba ès nem tudom, hogy mit tegyek. Èn kezdtem a vitát ès fèlek, hogy hogyan reagálna ha újra felhozom a dolgot, de sok olyan dolgot mondott ami bántó volt, ès olyanok miatt kiabált amit nem is csináltam. Ti mit tennètek? Másfèl ève vagyunk együtt, nem volt mèg ilyen nagy vitánk.2017. szept. 30. 17:09
1/4 anonim válasza:
ha van bármi bizonyítékod,akkor azzal bróbálj érvelni,ha nincs akkor attól függően,hogy milyen típusú ember,próbáld logikus érvekkel vagy az érzelmeidre alapozva "bebizonyítani",hogy te nem tennél ilyent,vagyis nem is tettél.(pl. nem csináltam ilyent hisz szeretlek,vagy nincs érdekemben ilyent mondani/tenni). akárhogy is,de beszéld meg vele,mert ez további feszültségekhez vezethet.
2/4 anonim válasza:
Az én exem szintén ezt csinálta..folyton vádaskodott kitalált dolgokkal.Ezért lett belőle ex.
3/4 anonim válasza:
tedd meg amit mondott,hogy tettél és akkor így lesz igazságos
4/4 anonim válasza:
Vót szerencsém ehhez a fajtához egyszer.
Azóta valahogy nincs igényem szóbaállni vele. Egyszer véletlenül elmentem mellette a járdán, mert hirtelen bukkant elő egy sarok mögül.
Praktice hátrébb került a sorban, mint az "ismeretlen" kategória: ő a "nem megismerendő" feliratú dobozba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!