Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki elfelejti a párja szülinap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elfelejti a párja szülinapját, az miért nem állít be jelzést a telójára?

Figyelt kérdés

Ha ennyit nem képes a párjáért megtenni miről beszélünk emberek? Hagyjuk már azt, hogy elfelejtette. Az megesik. Viszont, hogy arra nem képes, hogy a sok nyomogatás közben egy jelzést ne allítson be, na az kuka lenne nálam is.

Sok minden elmond.

júl. 25. 09:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem mond el semmit. Kit érdekel egy születésnap vagy névnap? Vagy bármi ilyen mondvacsinált hülyeség. Nem akkor kell a másikkal lenni és ajándékot adni. Bármikor meg lehet tenni. Egy bizonyos kor fölött nem kell ezen kiakadni.

29N

júl. 25. 09:34
 2/32 anonim ***** válasza:
28%

Miért kell egyáltalán foglalkozni azzal, hogy ki melyik napon született meg, vagy x évvel korábban mikor történt meg bármi is?

Nem teljesen tök mindegy?

Az már elmúlt.

júl. 25. 09:35
 3/32 anonim ***** válasza:
74%

Ezeket egy ember írja ki, vagy ez most egy ilyen felkapott téma lett?

Ami a kérdést illeti, láthatod, van akinek nem fontos. Olyan párt kell keresni, akivel azonos az értékrend, normarendszer. Ha valaki leszarja a sajátját is, az a másikét is csak önmagát megerőltetve fogja tudni és akkor se lesz az egész köszöntés őszinte, hiszen a maga részéről hülyeségnek tartja.

Nálam a szülinap olyan, hogy igyekszem ügyesen készülni mindenkiére mert elfogadtam ezt a társadalmi normát, de ez az egyetlen ilyen "mondvacsinált" ünnep, amit ünneplek a karácsonyon kívül. Nincs valentinnap, meg névnap, meg évforduló, meg anyám kínja. Ezt jelzem már ismerkedés alatt, mert tudom, hogy van akinek ez fontos.

júl. 25. 09:41
 4/32 anonim ***** válasza:
66%

Aki ilyeneket ír, hogy leszarja a szülinapokat, az azét van, mert:

1: őt soha senki nem ünnepelte, és mivel őt mindenki leszarta egész életében azt képzeli, hogy más is beéri ezzel.

2: szándékosan egy paraszt, mert nem szereti a párját.

júl. 25. 09:48
 5/32 anonim ***** válasza:
73%
Tudja fene. Szerintem alap figyelmesség része kellene legyen, hogy tudjuk mikor van a másik szülinapja, névnapja, az évfordulónk meg hasonló fontos dátumok. Ezeket fejből kellene tudni, de ha már valaki nem jegyzi meg, akkor legalább annyi legyen benne, hogy felírja, emlékeztetőt állít be ahogy írod vagy bármi. Ezek fontos dolgok. Ha valaki ennyire nem ismeri a párját és ennyire törődik vele, annak egyszerűen nem fontos a másik.
júl. 25. 09:52
 6/32 anonim ***** válasza:
44%
Van akit érdekel a szülinap van akit nem. Mondhatod, hogy de hát megtehetné legalább a te kedvedért. Meg. De az olyan köszöntés is lenne. Fel lennél köszöntve, de nem olyan igazán szívből jövősen. Melyik a jobb?
 7/32 anonim ***** válasza:
19%

Vagy mert érdektelen az egész. Mit ünnepelsz ma már azon, hogy egy újabb évet éltél? Mondd már el. Régen még ünnep volt ja, ma már nem nagy dolog. Szerencsére a párom se ünnepel ilyen fäszságokat. Nem igényli és ajándékot adunk akkor egymásnak, amikor tudjuk, hogy szüksége van a másiknak valamire. Nem kell alkalomhoz kötni semmit se. Gyűlöltem minden egyes megtartott születésnapot gyereknek is. Névnapot is meg a karácsonyt is. Felesleges pénzkidobás.

#1 voltam.

8/32 anonim ***** válasza:
28%

#4 rohadt nagy tévedésben élsz!

Kiskoromtól kezdve folyton ez volt a séma, talán 2 hónap volt egy évben, amikor nem kellett valaki születésnapját vagy névnapját ünnepelni.

És még csak arról sincs szó az én esetemben, hogy nem szeretném a párom - most amúgy épp nincs is melleslege, de amikor volt is ugyanezt gondoltam, és mindig felköszöntöttem, de egyáltalán nem értek egyet ezzel a felfújt ünneplősdivel.

Felesleges hülyeség.

Pontosan ugyanúgy, mint az augusztus 20 miatt elszórni milliárdokat minden évben, ráadásul egyre többet.

De akár a Szilvesztert is említhetném, vagy a húsvétot, esetleg a Karácsonyt.

Emlékezzünk meg, oké, de ne csináljunk belőle akkora felhajtást.

Ugyanolyan nap mindegyik, mint bármelyik másik.

#2 voltam.

júl. 25. 09:54
 9/32 anonim ***** válasza:
34%
Van, akit a saját szülinapja sem érdekel. Engem sem többek között. Egyszerűen nem tudja, hogy a tied neked ennyire fontos és ennyi.
júl. 25. 09:56
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

#9 Aki szereti a párját, az ünnepelni is akarja a születése napján.Ez az ALAP hozzáállása egy olyan embernek, aki a másikat szereti.Aztán majd mondja a másik, hogy ő igazából nem tart igényt ünneplésre, de köszöni szépen.

Mondjuk én még soha nem láttam olyat, hogy valaki ne örült volna egy köszöntésnek, egy ajándéknak, egy tortának, egy programnak meglepetésből.

Az egy dolog, hogy ki mire tartja saját magát, de aki a másikat szereti, az igenis alapvetőnek tartja ünnepelni a szerelmét/szerettét.

júl. 25. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!