Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki elfelejti a párja szülinap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elfelejti a párja szülinapját, az miért nem állít be jelzést a telójára?

Figyelt kérdés

Ha ennyit nem képes a párjáért megtenni miről beszélünk emberek? Hagyjuk már azt, hogy elfelejtette. Az megesik. Viszont, hogy arra nem képes, hogy a sok nyomogatás közben egy jelzést ne allítson be, na az kuka lenne nálam is.

Sok minden elmond.

júl. 25. 09:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg gáz, főleg egy friss kapcsolatban (fél évet írt a másik kérdésnél).

Még a facebook is feldobja baszdki..

#9 Azért mert te leszarod a saját születésnapodat és másokét is, attól még a többi embernek jólesik a felköszöntik és valami apróságot hozzávágnak.

júl. 25. 10:21
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Itt sokan belevisznek olyan dolgokat is a témába, amiknek közük nincs az egészhez. Nem az számít, hogy te mekkora bulit csapsz szülinapodon, vagy körmöd lerágva várod-e már, hogy eljöjjön az a nap. Tök mindegy, hogy megtartod-e egyáltalán, de ha valaki veszi a fáradtságot, hogy megjegyezze vagy bármilyen módon feljegyezze mikor van és felköszönt - tegyük fel úgy, hogy nem jelzi az a hülye facebook - akkor az azt jelenti, hogy neki fontos vagy, gondolt rád.

Nekem pont ezért van rejtve facebookon a születésem napja. Nem akarom, hogy bárki felköszöntsön, nem csapok nagy bulit a szülinapomon, annyira nem is foglalkoztat az egész, de mégis jól esik ha valaki tudja fejből és gondol rám olyankor, megtisztel egy felköszöntéssel. Egyszerűen ez egy gesztus, és annak a jele, hogy jelentesz valamit a másik embernek. Lehet jelentéktelen apróságnak gondolom, nekem akkor is sokat jelent, ha valaki tart annyira fontosnak, hogy eszébe jussak azon a napon és szívből köszöntsön fel...

júl. 25. 10:42
 13/32 anonim ***** válasza:
81%

Mi sem szoktunk ünneplést csapni, meg extra ajándékokat vásárolni, de basszus azért annyi férjen már bele, hogy boldog születésnapot kívánunk egymásnak egy évben egyszer. 😂

Nekem nagyon rosszul esne ha elfelejtené, vagy nőnapkor nem hozna egy szál virágot pl. Nem nagy dolgok ezek, de mindenkinek jól esnek. Apró figyelmesség csak.

júl. 25. 11:01
 14/32 anonim ***** válasza:
20%
#10 Na épp ez a baj a mai világgal, hogy a hozzád hasonló harsonások megmondják hogy mit KELL csinálnia mindenkinek, aki meg nem ért veled egyet, az meg milyen szar alak!
júl. 25. 11:19
 15/32 anonim ***** válasza:
78%
#11 a sajátomat szarom le, másokét nem. Fejből tudom 25 rokonomét és meg is ünnepeljük mindet. Annyit mondtam csak, hogy esetleg a kérdező pasija nem tudja, hogy ez a kérdezőnek ennyire fontos.
júl. 25. 11:32
 16/32 anonim ***** válasza:
30%

Mindig ünnepelték mások az én szülinapom, én meg sose értettem hogy minek. A páromat pedig szeretem.

Társadalmi elvárás miatt felköszöntöm a hozzám közel állókat, de csak felesleges nyűgnek tartom az egészet.

A névnapot meg aztán végképp, arra már meg is kértem az ismerőseimet, hogy engem ne köszöntgessenek ilyenekkel.

júl. 25. 11:49
 17/32 anonim ***** válasza:

#14 Nem kell csinálni senkinek semmit, amit nem akar.

Idézd már hol írtam, hogy valakinek kötelező valamit csinálni?Sehol.Ezt te találtad ki.

Neked az a bajod, hogy fáj az igazság.

Nyilván nem kötelező senkit sem szeretni, sem ünnepelni.Azt írtam, hogy AKI SZERET, az ünnepelni akarja a szerettét a születése napján.Ezt írtam.

És nem, nem kell azzal jönni, hogy 20 év alatt valaki egyszer elfelejtette, nem erről van szó.Hanem a hozzáállásról.

júl. 25. 12:03
 18/32 anonim ***** válasza:

#16 Mert te senkit nem szeretsz annyira, hogy jó szívvel felköszöntsd.Ezt jelenti, amit írtál.

Az egy dolog, hogy te nem szereted, ha téged ünnepelnek.Akiben van szeretet, az nem nyűgből köszönti fel a szeretteit a születésük napján, hanem mert hálás érte, hogy a világon vannak.

júl. 25. 12:05
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
Mert annyira nem fontos neki az illető.
júl. 25. 12:11
 20/32 anonim ***** válasza:

Egyértelműen leírtam, hogy felköszöntöm a hozzám közel állókat.

júl. 25. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!