Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elfelejti a párja szülinapját, az miért nem állít be jelzést a telójára?
Ha ennyit nem képes a párjáért megtenni miről beszélünk emberek? Hagyjuk már azt, hogy elfelejtette. Az megesik. Viszont, hogy arra nem képes, hogy a sok nyomogatás közben egy jelzést ne allítson be, na az kuka lenne nálam is.
Sok minden elmond.
Szerintem meg gáz, főleg egy friss kapcsolatban (fél évet írt a másik kérdésnél).
Még a facebook is feldobja baszdki..
#9 Azért mert te leszarod a saját születésnapodat és másokét is, attól még a többi embernek jólesik a felköszöntik és valami apróságot hozzávágnak.
Itt sokan belevisznek olyan dolgokat is a témába, amiknek közük nincs az egészhez. Nem az számít, hogy te mekkora bulit csapsz szülinapodon, vagy körmöd lerágva várod-e már, hogy eljöjjön az a nap. Tök mindegy, hogy megtartod-e egyáltalán, de ha valaki veszi a fáradtságot, hogy megjegyezze vagy bármilyen módon feljegyezze mikor van és felköszönt - tegyük fel úgy, hogy nem jelzi az a hülye facebook - akkor az azt jelenti, hogy neki fontos vagy, gondolt rád.
Nekem pont ezért van rejtve facebookon a születésem napja. Nem akarom, hogy bárki felköszöntsön, nem csapok nagy bulit a szülinapomon, annyira nem is foglalkoztat az egész, de mégis jól esik ha valaki tudja fejből és gondol rám olyankor, megtisztel egy felköszöntéssel. Egyszerűen ez egy gesztus, és annak a jele, hogy jelentesz valamit a másik embernek. Lehet jelentéktelen apróságnak gondolom, nekem akkor is sokat jelent, ha valaki tart annyira fontosnak, hogy eszébe jussak azon a napon és szívből köszöntsön fel...
Mi sem szoktunk ünneplést csapni, meg extra ajándékokat vásárolni, de basszus azért annyi férjen már bele, hogy boldog születésnapot kívánunk egymásnak egy évben egyszer. 😂
Nekem nagyon rosszul esne ha elfelejtené, vagy nőnapkor nem hozna egy szál virágot pl. Nem nagy dolgok ezek, de mindenkinek jól esnek. Apró figyelmesség csak.
Mindig ünnepelték mások az én szülinapom, én meg sose értettem hogy minek. A páromat pedig szeretem.
Társadalmi elvárás miatt felköszöntöm a hozzám közel állókat, de csak felesleges nyűgnek tartom az egészet.
A névnapot meg aztán végképp, arra már meg is kértem az ismerőseimet, hogy engem ne köszöntgessenek ilyenekkel.
#14 Nem kell csinálni senkinek semmit, amit nem akar.
Idézd már hol írtam, hogy valakinek kötelező valamit csinálni?Sehol.Ezt te találtad ki.
Neked az a bajod, hogy fáj az igazság.
Nyilván nem kötelező senkit sem szeretni, sem ünnepelni.Azt írtam, hogy AKI SZERET, az ünnepelni akarja a szerettét a születése napján.Ezt írtam.
És nem, nem kell azzal jönni, hogy 20 év alatt valaki egyszer elfelejtette, nem erről van szó.Hanem a hozzáállásról.
#16 Mert te senkit nem szeretsz annyira, hogy jó szívvel felköszöntsd.Ezt jelenti, amit írtál.
Az egy dolog, hogy te nem szereted, ha téged ünnepelnek.Akiben van szeretet, az nem nyűgből köszönti fel a szeretteit a születésük napján, hanem mert hálás érte, hogy a világon vannak.
Egyértelműen leírtam, hogy felköszöntöm a hozzám közel állókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!