Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottuk az életünket. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottuk az életünket. Van így tovább?

Figyelt kérdés

Csaknem 10 éve vagyunk házasok feleségemmel. Van egy okos, édes, szép kislányunk, megvan mindenünk, nincsenek adósságaink, külföldi munkahelyemen magas fizetést kapok. Remekül hangzik, igaz?

Nos, mindennek ellenére nem vagyok boldog, aminek számos oka van. Feleségem korábban diplomásként jó állásban dolgozott, gyermekünk születése, azaz kb. 9 éve nem tud elhelyezkedni sehol sem, pár hétnél tovább nem bírja. Ezért egyedül tartom el családomat, és fizetem édesanyám ápolását, ami havonta önmagában kb. félmillió forint. Apósom főz ránk, a háztartás úgy, ahogy megvan. Szex már évek óta nincse közöttünk, mert feleségem folyton lelki mélyponton van, és őszintén szólva nem is foglalkozik annyit a külsejével.

Szerettem volna még egy gyereket,de kifutottunk az időből. Kislányom kikönyörgött egy kiskutyát, aki most életünk közepe lett. Feleségem teljesen ki van merülve mert hajnali fél ötkor kel a kutyával. Nekem a munka, az ingázás és a házi munkák (bevásárlás, kert, udvar) mellett most a kutyára is vigyáznom kell, ezért semmire sem marad időm. Eddig sem volt, de most már mindent csúsztatok, belefáradtam az egészbe.

Tele vagyok vágyakkal, tervekkel, álmokkal, amikkel végleg ke kell számolnom. Imádom az igényes, csinos női külsőt, a szép, új frizurákat, a romantikát, ehelyett hallgatom feleségem panaszkodását arról, mennyire fáradt és nincs ideje semmire, miközben én tartom el. A heti robot után már ott tartok, hogy hadd egyek napi háromszor, aludhassak legalább hat órát és hagyjanak békén. Ha kislányom és édesanyám nem lenne, akikért én vagyok felelős, már rég eldobtam volna magamtól az életet, mert ez így semmit nem érne.

Válás nálam szóba sem jöhet. A hűséget fontosabbnak tartom az életemnél is. Ezt vagy végigcsinálom, még ha fásultan is, vagy ugrás a halálba...

júl. 22. 22:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%
Tovább úgy van, ahogyan jelenleg. Maradtok továbbra is kiégettek mindketten. Erre még rá tesz a feleséged lustasága, nemtörődömsége, közönye is a házasságotokkal kapcsolatban. Nincsen kizárva, hogy magához térne kis idő múlva, ha elválnál tőle, de lehet még jobban mélyülne a befásultsága. Viszont egyikőtök sem lép semmit sem a változásért, így marad minden így. Ezzel a hozzáállással azt kell írjam, bizony megérdemlitek. Vannak akiken nem lehet segíteni, és azok pl. ti vagytok.
júl. 23. 06:50
 12/32 anonim ***** válasza:
46%
Ne told ra a felesegedre - mint ahogy a tobbi valaszolo is - minden felelosseget. Igen, en is no vagyok, nem azert irom ezt, hogy csak az o partjat fogjam. Valoszinuleg a felesegedet is bantja, hogy nem tud elhelyezkedni, en is voltam tobb honapig munkanelkuli, nagyon le tudja rombolni az embert az, ha nem fogadjak el sehol. Ebbol kifolyolag nem erheti sok inger, csak a folytonos otthon, semmi kikapcsolodas. Ha tenyleg belefer, kellene nektek egy hosszabb nyaralas, szep taj, tavol az otthontol es az otthoni problemaktol. Hatha kizokkentene titeket. Ha ez sem segit, akkor pszichologus nektek, mert mindkettotoknek jot tenne.
júl. 23. 07:47
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menj el terápiára. Első sorban magadat tedd össze. Aztán szó lehet a párterápiáról is.
júl. 23. 08:00
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

"Válás nálam szóba sem jöhet. A hűséget fontosabbnak tartom az életemnél is. Ezt vagy végigcsinálom, még ha fásultan is, vagy ugrás a halálba..."

Válás nem, de öngyilkosság igen 😅 Azannyakeservit, te aztán megnyomtad ám a depi gombot...

júl. 23. 08:02
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted már az ő álmait?
júl. 23. 08:30
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Engem az érdekelne, tulajdonképpen mit csinál a feleséged, ha nem dolgozik, apósod főz, stb. Mibe is fárad el és hogyhogy nincs ideje semmire? Én özvegyen tényleg egyedül csinálok mindent, meló, háztartás, gyerekkel kapcsolatos teendők, és még élek, ja és nulla segítségem van!
júl. 23. 09:47
 17/32 anonim ***** válasza:
77%
Az engem is érdekelne, hogy miben fárad el az asszony annyira.... Az egy szem gyerekben?
júl. 23. 09:53
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Pedig én a helyedben elválnék, így is mindent te csinálsz és még nem is hálásak érte! Ezért együtt maradni? Sosem értettem, a lusta, panaszkodó, hisztis párt azt eltartják, aki meg tényleg odateszi magát nincs megbecsülve! Milyen világot élünk?
júl. 23. 10:39
 19/32 anonim ***** válasza:
70%
9 éves gyerek az iskolás. Mi a büdös francot csinál otthon a feleséged egész nap, amiben ennyire elfárad???
júl. 23. 10:42
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
Rá kéne csapnod az asztalra, szedje össze magát a feleséged és otthon legalább csinálja meg mindazt, ami egy háztartásbeli nőtől elvárható, különben idegileg te is rámész erre. Vagy is már rámentél, szóval ha jót akarsz magadnak és persze a lányodnak is, mert neki is érdeke, hogy milyen példát lát az anyjától, légy keményebb!
júl. 23. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!