Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam/elrontottuk, mi lenne ezentúl a helyes?
Barátomnak(lány) megmondtam, hogy többet szeretnék mint barátság. Ő azonban erre nem is gondolt sosem, eléggé furcsa lett a helyzet köztünk, ameddig ismét nem kérdeztem rá, hiszen egyértelműen nem mert a szemembe mondani, hogy nem akar tőlem többet ,mint barátság. Ez több mint egy hete volt, azóta nem beszélünk, köszönni sem igazán. Elnézést kért tőlem, bevallotta ő hibázott, csak nekem nagyon rosszul esik, hogy nem merte elárulni egy az egyben és csak halasztotta a dolgot. Én nem bírom ezek után elfogadni CSAK barátnak. Akkor vagy több , vagy semmi. Vélemény?
17 / F
Igen, a csajok ilyenek, nem mondják meg nyíltan, hogy a terhükre vagy, inkább kerülik a témát, vagy egyszerűen le se sz.rnak. Ezt észre kell venni, és nem erőltetni a dolgot.
Havercsajnak meg sosem szabad elkezdeni udvarolni, mert arra rámegy a barátság is.
na én nem Gábor vagyok, sorry!
ezt a lány barátságos dolgot én tudtam előre, úgy próbáltam meg, hogy mindent vagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!