Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar ha a parod teledonjan rajta vannak meg az exeivel a kozos kepek?
Engem nagyon zavar hogy tele van az osszes exevel a telefonja
Nem az hogy nezegetem vagy valami (nem szoktam), de barmikor kezembe kerul a telefonja az exe feje ott virit,
(Ugye iphonen van ilywn arcfelismero es kiszedi az arcokat)
Nem tudom miert nem rakja at valahova mélyebbre
Én nekem nincs ott
Sőt én kitöröltem
Jó azt nem várom el hogy kitörölje de legalabb rakná át máshová
Múltkor kerestem valamit a telefonjan es ahogy bementem a galeriaba az exe jott be
Most nem tudom hogy nosztalgiazott a kepeken vagy mit csinalt de rosszul esett
Masnak nincs ilyen erzese?
Mast nem zavarnak ilyenek?
Sose jött velem szembe a párom telóján kép az exeről de egyszer mutatott régi úgy 20éves képeket (haverjairól ahol az ex is ott volt)
Engem nem zavar mert az a múlt és lezárta.
Ő is rendezte már a képeimet ahol látott fotókat rólam a volt párommal aki meghalt.
Mi ezt normálisan kezeljük nem csinálunk ügyet, nem nézegetjük. Az volt és múlt, mi meg most élünk a jelenben.
Zavarna.
De szerencsére nincs ilyen.
Nekem gépen vannak az egyik exről, de ezeket tudja, látta is.
(Mivel ezzel az exem el van egy közös gyerekünk, családi események, szülinap stb képeket nem törlöm, de amiken ketten voltunk, nyilván eltakarítottam.)
A közvetlen előtte lévő exemmel is volt pár kép gépen. Az zavarta, nem esett nehezemre törölni őket.
Nincsenek exei a páromnak. De ha lettek volna, nyilván zavarna, és őt is. Én sem tartom az exxel közös képeket a telefonon. Rég kitöröltem mindet. Elég tiszteletlen dolog lenne ott tartani.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!