Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket mennyire zavar ha a párotok nézi a strandon a nőket?
Az én párom diszkréten tette,de kb.20 percig figyelt egy csinos lányt.
Nagyon rosszul esett...
Ilyenkor magamból indulok ki,hogy én ezt vele nem tenném.Senki miatt nem bántanám őt meg..
Mi a tapasztalatok?
Bevallom őszintén én is megnézem a csinos nőket az utcán, strandon, edzőteremben de nem bámulom őket. 10 másodperc max, néha a gondolataim is elkalandoznak és utána megyek tovább és nem nézek vissza.
Nálunk is van ebből vitatkozás, természetesen nem én kezdem. A párom nincs kibékülve az alakjával és ilyenkor az összes felgyülemlett feszültség kiszakad belőle, hogy 15kg könnyebb volt mikor megismertük egymást és már nem tartom annyira vonzónak. Nos, van ebben némi igazság, de soha egy büdös szóval nem mondtam neki ilyet, még csak nem is utaltam rá soha.
Lehet én élek fordított világban, de én oldalba bököm a férjem, hogy "azt nézd, micsoda feneke van annak a csajnak", "milyen jó fürdőruha, nagyon dögös"
Ilyenkor mindketten megnézzük és jót mosolyogunk
Az én párom is olykor megbámul egy egy nőt. Olyat, aki olyan tényleg igazán szép és csinos. Nekem alapból nincs bajom önmagammal, de tudom azért hogy vannak nálam szebb nők is a világon.
Hát csak nézze őket, engem aztán nem zavar. Sok esélye úgy se lenne ezeknél a nőknél. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!