Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Benneteket zavar, ha a pasitok nem jó megfigyelő?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy nem tudja megmondani, milyen rúzs volt rajtatok, hogy volt a hajatok a legutóbbi találkozásnál.2014. nov. 16. 21:01
1/7 anonim válasza:
Zavar picit. Ha tenyleg nagyon figyelmetlen
2/7 anonim válasza:
szemely szerint ugy vagyok ezzel hogy ugyanazt varom el a parpmtol ait en is megjegyeznek es mivel en megjegyzem az ilyen dolgokat akkor tole is jol esne a nagyobb dolgok ami fele tett szep gesztus de ilyen kisebseg hogy milyen szinu ruzs nem igazan erdekel valoszinu en sem emlekeznek ra tole sem varom el :D
3/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen problémám van, lány vagyok, szóval engem nem:D
4/7 anonim válasza:
Ha csak ilyen semmiségekben figyelmetlen, akkor nem zavarna.
5/7 anonim válasza:
Naná, hogy zavar, ha nem tudja pontosan megnevezni, hogy a 630-as, a 390-es vagy esetleg a 470-es árnyalat volt rajtam, akkor lapát!
6/7 anonim válasza:
Zavar, de sajnos a pasik 90%-a ilyen, úgyhogy ez nem válóóok :)
7/7 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy ilyen apróságokra nem emlékszik, mert lehet, nem arra figyelt. Az már zavar, ha arra nem emlékszik, amit mondtam és fontos dolog... vagy ha olyan alap dolgokra nem emlékszik több randi után, hogy milyen színű a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!