Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket mennyire zavar ha a párotok nézi a strandon a nőket?
Az én párom diszkréten tette,de kb.20 percig figyelt egy csinos lányt.
Nagyon rosszul esett...
Ilyenkor magamból indulok ki,hogy én ezt vele nem tenném.Senki miatt nem bántanám őt meg..
Mi a tapasztalatok?
En szova tennem, de sz is igaz nem lenne sokaig a parom, ha rovidesen nem szokna le errol a paraszt viselkedesrol.
Tudom vannak nok akik szerint ez tejesen oke, de azoknak annyi is az onbecsulese, ha szerintuk teljesen oke, hogy a ferfjuk mellettuk egy masik not stíről percekig. Max ugy fer, ha cserebe a nő is minden ferfi peniszt percekig bamul meg vigyorog minden csavora es teszi a megjegyzéseket a pultnal, hogy fizesse Jozsi meg erre se vagy kepes? :D
Mikor engem néz meg valami pasas, soha nem azt gondolom, fú, de menő a csaja, hogy ez nem zavarja, hanem azt, hogy csóri nőnek csak ez a lúzer jutott, és ez is megalázza.
De a pickme mentalitás erős és hisztérikus.
"Az én párom diszkréten tette, de kb. 20 percig figyelt egy csinos lányt."
Ha másokhoz hasonlítgatod magad és szégyelled a tested, ne menj strandra, vagy menjél egyedül.
Ez úgy volna szép, hogy eközben odahív és kedves hangon megkérdezi, hogy és neked melyik srác jön be legjobban? Az a kockahasú kopasz, esetleg az a magas sportos? Olyan jó látni, hogy végre olyan férfit is látszi, aki tetszik is neked. Ugye, hogy jó érzés?
Utána kitárgyaljátok a dolgot, viccesen, poénkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!