Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom alkoholista. Reggel volt a tárcámban 2000 forint és vagy 500 forint apró. Tisztán emlékszem rá. Kétszer is megnéztem. Elmentem a dohányboltba , fizetni akartam a cigit és nem volt meg az egyik ezresem. Azt hittem, elsüllyedek szégyenemben ?
Én pasiként mondom,hogy sem egy alkoholista,sem egy gépező(játékgép) faszival nem élnék együtt soha,egy percig sem,ha nő lennék!
Jó,én cigizek,kv-zok,de ennyi!
Valamiért mégsem kellek senkinek,szingli vagyok!
Talán mert a mostani világnak,s nőknek nem erre van szüksége.
Mert bár a tenyeremen hordoznék,s kényeztetnék egy teltebb,akár érettebb nőt,mégis talán azt mondják rám a "mostani" nők,hogy mellettem unalmas lehet az élet...
Mint pl akit lehet,naoonta kellene kihozni a rendőrségről,balhék miatt!
S bízom benne,hogy itt ezzel nem bántottam meg senkit.
Jó nagy barom vagy, hogy együtt vagy egy alkesszel ráadásul te veszel neki piát, cigit.
Szedd már össze magad. Egy életed van és éppen most bszod el.
Hát nagyon gáz volt, amikor kéregetett tőlem párszáz forintokat ,( ebből gondolom , hogy ennek akkor mi értelme , hogy kilopta volna az ezrest és utána még kéreget háromszáz forintot ? Ebben semmi logika, tehát nem a pénzt keresem , hanem a bizonyitékot és valami realitást ), az, hogy nem tudtam megállítani , félrelökött, hogy neki mindenképp mennie kell inni , mert különben megdöglik, az, hogy nekiállt az anyjának , hogy adjon néhány forintot , az lehordta mindennek , ordítoztak, kiderült , pár hónapja az apját megverte , be volt gyógyszerezve, erre ivott.
De az anyja is azt hajtja , hogy amikor nem iszik , nagyon rendes.... Én már nem tudom, de borzalmas rossz az egész.
Nem akarom elhinni, hogy tolvaj , magamat nézem hülyének , pedig más nem volt ott rajtunk kívül , a pénz annyi volt , még a szennyestartóban is néztem , mindenütt , mert nem lehet tolvaj.
Hagyta ,hogy keressem és azt mondta , mi a bajom , már úgysem akarok venni semmit. Aztán az anyjától kért , az nem adott neki , majd tőlem 300 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!