Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt mondta a párom. Én reagálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondta a párom. Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Alapvetően kicsik a melleim de pár hete úgy vettem észre hogy picit megvannak feszülve és ettől nagyobbnak látszanak kicsit. Mondtam a páromnak ezt és ő azt reagálta hogy "hmmm nem baj"

Nem mondtam semmit, úgyis az lenne hogy megint veszekedni akarok, de ez nekem olyan mintha neki jobban tetszenének a nagyobb mellű nők... Amilyen én ugye sose leszek...

júl. 13. 12:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan kérdező jó és rossz hírem egyben, én mint szexmániás (napi 4 orgazmus kell kb) de nagyon jóindulatú férfi azt mondom hogy nem látlak mennyire nézel ki jól, de feltételezem hogy nagyjából vonzó vagy úgy egészben, arc alak egész test.. Én így látatlanban is meg merem kockáztatni azt mondani hogy

nagyon örülnék egy hozzád hasonló nőnek aki a párom lenne vagy szexbarát, akkor is ha nem nagy a melled.

A bajom inkább a hozzá állás, a hiszti, problémázás. Ha az agyamra megy egy nő akkor lehet akármilyen jó melle mert lélek romboló dolog problémázni hisztizni vagy esetleg te lehet nem szoktál hőbölögni, de azt is utálom.

Javíts magadon mert ha kibírhatatlannak fog érezni akkor lehet hogy még egy nálad kevésbé szép nővel is jobban fogja érezni magát.

júl. 13. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!