Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy a barátnőim szebbek nálam. Mit szólnátok? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Azt először is tisztázni kell, hogy tényleg szebbek. De annyira megbántott ezzel, hogy nem is hiszi.:( A maradék önértékelésemet is a földbe döngölte. Pedig nem vagyok olyan tényleg, akinek ez amúgy annyit számítana, szóval nem okozott gondot a mindennapokban, hogy hogy nézek ki, vagy hogy hogy néznek ki a barátnőim, de ez most nagyon szíven ütött. Nem szeret, igaz?
2013. jan. 30. 07:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
17%

Én is megnézném a pasid helyében a többi lányt! :p

Komolyra fordítva a szót: a komoly kapcsolataimban a lányok egy sem volt egy playboy modell. Mindnek meg volt azért az a tulajdonsága, amiért imádtam őket..

Ezt a fantáziádra bízom!

De kimondottan szólt az összes, ha valahol látott egy gyönyörű nőt. És közösen csorgattuk a "nyálunkat"

Sztem ne légy féltékeny. Lehet a barátnőidnek be sem jönne a srác?!

F/35

2013. jan. 30. 08:05
 2/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem szeret. A társ mindig támogatja a másikat és pozitívan erősíti meg. Nem az önbizalmát rombolja, hanem építi. Ha a pasid ennyire rossz hatással van rád, inkább hagyd ott. Az ember párja normál esetben segít a másikon, nem belerúg.
2013. jan. 30. 08:05
 3/29 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hogy szebbek a barátnőid, de mégis téged választott... nem azt jelenti, hogy nem szeret.
2013. jan. 30. 08:06
 4/29 A kérdező kommentje:
Tudom, mi is szoktunk ilyeneket csinálni, hogy együtt nézzük a nőket. Egyáltalán nem vagyok féltékeny sem a barátnőimre, sem más lányokra, soha nem is voltam féltékeny típus. Inkább arról van szó, amit a 2. válaszoló leírt.
2013. jan. 30. 08:07
 5/29 A kérdező kommentje:
Annyi volt a reakciója, én is nagyon szép vagyok, tetszem neki, de most miért hazudjon. Tényleg nem tudom, hogy most akkor igazam van-e...
2013. jan. 30. 08:08
 6/29 anonim ***** válasza:
71%

Igazad van, jo nagy paraszt volt!!

Amugy meg ne vedd magadra, ez neki gaz, hogy ilyen tapintatlan. Mondd meg neki, hogy az o baratai meg valszeg ertelmesebbek nala.

2013. jan. 30. 08:12
 7/29 anonim ***** válasza:
Barátodnak sem sok fogalma van arról, hogyan kell beszélni egy nővel. Ilyet akkor sem mondok, ha igaz. Helyedben mondtam volna neki, hogy te sem vagy egy nagy durranás, dehát egyenlőre ez van.
2013. jan. 30. 08:16
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekem még ilyen nem volt,de én biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra ,mert ez nagy parasztság volt és nem is foglalkozott veled,se azzal hogy ezzel mennyire megaláz !
2013. jan. 30. 08:17
 9/29 anonim ***** válasza:
64%
Konkrétan bunkóság volt a barátodtól.Lehetnek szebbek a barátnőid,- de talán neked jobb az alakod,vagy kedvesebb,viccesebb vagy náluk.
2013. jan. 30. 08:17
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk srácoknak nemcsak a külső számít, mint nektek. Ebből látszik, h szeret, mert mégis téged választott. Csak éppen nem tudja, h nőkkel nem szabad őszintének lenni.
2013. jan. 30. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!