Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy a barátnőim szebbek nálam. Mit szólnátok? Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Azt először is tisztázni kell, hogy tényleg szebbek. De annyira megbántott ezzel, hogy nem is hiszi.:( A maradék önértékelésemet is a földbe döngölte. Pedig nem vagyok olyan tényleg, akinek ez amúgy annyit számítana, szóval nem okozott gondot a mindennapokban, hogy hogy nézek ki, vagy hogy hogy néznek ki a barátnőim, de ez most nagyon szíven ütött. Nem szeret, igaz?2013. jan. 30. 07:56
11/29 A kérdező kommentje:
Már abban sem vagyok biztos, hogy jobban örülnék, ha hazudott volna. Inkább csak azt szeretném, hogy ne gondolja így...:(
2013. jan. 30. 08:22
12/29 winR válasza:
Szerintem bunkóság ilyet mondani.Mire jó ez? Kb. olyan, mintha az előző csaját dicsérgetné, hogy vele mekkorákat d*gott és milyen jó volt.
13/29 anonim válasza:
én biztos közöltem volna vele, hogy akkor járjon velük.
én sem vagyok egy topmodellnek való, de a barátom mindig azt mondja, hogy neki én vagyok a legszebb.... stb. és szerintem ez így normális.
nem mondom, hogy nem szeret a fiú, mert a szeretet/szerelem nem a külsőn alapszik, de azért én jól leordítottam volna a fejét!
14/29 anonim válasza:
Jó szájon kellene vágni kétszer egyformán, hátha megjavul a drágának a látása, utána meg otthagyni a büdös francba. Járjon a barátnőiddel.
15/29 anonim válasza:
Hát ez ciki, kimondta amit nem kellett volna.
16/29 anonim válasza:
Figyelj én tele vagyok szeplővel..de a barátom szépnek és szexinek lát és nem a barátnőim stireli...Nem sok tapintat szorult a barátodba.
17/29 anonim válasza:
Lehet, hogy szebbek a barátnőid, de a fiúdnál nagyobb bunkó nincs a földön!
Biztos az lett volna az utolsó együtt töltött percünk egymással.
És hogy te ezt nem így éled meg, nem hagyod ott, azon nagyon csodálkozok.
Ha nem hagyod ott, akkor nem is volt semmi, amit a fiú a földbe döngölhetett. Önbecsülésed valóban a nullával egyenlő.
18/29 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tényleg az. Amúgy 2 éve vagyunk együtt, nem olyan egyszerű otthagyni valakit azért, mert bunkó volt...
2013. jan. 30. 08:59
19/29 anonim válasza:
Ez a baj, h ti lányok összekeveritek az őszinteséget a bunkósággal.
20/29 anonim válasza:
#19 - Gondolom akkor is ez lenne a véleményed, ha a barátnőd benyögni, hogy kicsi a farkad és a barátaidnak biztos nagyobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!