Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy a barátnőim szebbek nálam. Mit szólnátok? Én reagálom túl?
Az én barátom (azóta az elettarsam, de tervezem ott hagyni) is mondott ilyet 1 év járás után, hogy a barátnőm jobban bejön neki, és ha őt ismeri meg előbb, vele lenne... Ez 9 éve volt, de még emlékszem.
Évekkel később azt is mondta, direkt nem akarta, hogy önbizalmam legyen, nehogy ott hagyjam egy jobbért. Hát bejött neki, mert kb semmi önbizalmam...
Egyetértek a második válaszolóval és kiegészíteném: szerintem bunkó a pasid! Egy barátnőnek ilyet mondani az nagy bunkóság!
Gondolj bele, mit várhatsz el tőle a jövőben?
A kommentedben pont az ellenkezőjét állítod annak, amit írtál . Az én véleményem megegyezik sok válaszolóéval.
Miért van az, hogy 0% - ban hasznos az én válaszom? Nem érdekel, csak annyiban, hogy miként történik a pontozás?
mi a farok életnek kellett felhoznod??? ilyet NEM SZABAD MEGKÉRDEZNI!! mert
version 1.
a szegény srác a végtelenségig tisztel, intelligens embernek tart akinek soha nem hazudna. megmondta az igazat, mert KÉRTED! az viszont az ő "fogyatékossága", h az igazságot nem eufémizmusokkal mondta el, hanem telibe.
version 2.
lehet h a válasszal manipulálni akar a csávó, ahogy az előző válaszoló írta. én ilyent még soha nem éltem át, de biztos vagyok benne h léteik ilyen, a fiúk is nagyon körmönfontak tudnak lenni, ha akarnak.
version 3., version 4... még biztos számtalan kombináció létezhet
bármi is játszódott le a gyerek agyában, te szívtad meg. ha ezt ő maga jelentette volna ki minden előzmény nélkül ak teljesen jogos lenne a felháborodásod, de így belehajszoltad egy olyan helyzetbe, amit nem tudott kezelni ilyen vagy olyan okok miatt. a fiúk sem fadarabok, a másodperc törtrésze alatt ezernyi gondolat villan fel az agyukban, meg kéne találnod azt az ős-okot, ami ezeket a szavakat kimondatta vele. és azt ugye már régen megtanultuk filozófiából, hogy a szavak hazudnak, nem adják vissza 100%-ig a valóságot, úgyh én megpróbálnám ennek szellemében vizsgálni a dolgot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!