Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy a barátnőim szebbek nálam. Mit szólnátok? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Azt először is tisztázni kell, hogy tényleg szebbek. De annyira megbántott ezzel, hogy nem is hiszi.:( A maradék önértékelésemet is a földbe döngölte. Pedig nem vagyok olyan tényleg, akinek ez amúgy annyit számítana, szóval nem okozott gondot a mindennapokban, hogy hogy nézek ki, vagy hogy hogy néznek ki a barátnőim, de ez most nagyon szíven ütött. Nem szeret, igaz?
2013. jan. 30. 07:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Az én barátom (azóta az elettarsam, de tervezem ott hagyni) is mondott ilyet 1 év járás után, hogy a barátnőm jobban bejön neki, és ha őt ismeri meg előbb, vele lenne... Ez 9 éve volt, de még emlékszem.

Évekkel később azt is mondta, direkt nem akarta, hogy önbizalmam legyen, nehogy ott hagyjam egy jobbért. Hát bejött neki, mert kb semmi önbizalmam...

2013. jan. 30. 09:40
 22/29 anonim ***** válasza:
#20 Ha úgy mondja, h ez zavarja, akkor rosszul esne. Ha tudja, h a barátaimnak nagyobb, akkor még inkább :) A kérdező esetében viszont nem úgy tűnik, mintha a pasiját érdekelné, h a barátnői szebbek.
2013. jan. 30. 09:40
 23/29 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, ez nem jutott eszembe, de valóban addig jó, amíg a nő nem hiszi el magáról, h kaphat jobb pasit is, mert ha elhiszi, akkor tesz is érte.
2013. jan. 30. 09:41
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem érdekli, nem úgy jött fel a téma, kb. én hoztam fel. Nem tetszik neki "úgy" egyik barátnőm sem.
2013. jan. 30. 09:42
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Egyetértek a második válaszolóval és kiegészíteném: szerintem bunkó a pasid! Egy barátnőnek ilyet mondani az nagy bunkóság!

Gondolj bele, mit várhatsz el tőle a jövőben?

2013. jan. 30. 10:16
 26/29 anonim ***** válasza:
te szent sz@r, akit csak egy HANGYÁNYIT is szeretek annak sem mondanék ilyet, jesszusom...
2013. jan. 30. 15:28
 27/29 anonim ***** válasza:

A kommentedben pont az ellenkezőjét állítod annak, amit írtál . Az én véleményem megegyezik sok válaszolóéval.

Miért van az, hogy 0% - ban hasznos az én válaszom? Nem érdekel, csak annyiban, hogy miként történik a pontozás?

2013. jan. 31. 15:41
 28/29 A kérdező kommentje:
Soha nem pontozok választ. Szerintem hülyeség véleményt értékelni.
2013. jan. 31. 17:21
 29/29 anonim ***** válasza:

mi a farok életnek kellett felhoznod??? ilyet NEM SZABAD MEGKÉRDEZNI!! mert

version 1.

a szegény srác a végtelenségig tisztel, intelligens embernek tart akinek soha nem hazudna. megmondta az igazat, mert KÉRTED! az viszont az ő "fogyatékossága", h az igazságot nem eufémizmusokkal mondta el, hanem telibe.

version 2.

lehet h a válasszal manipulálni akar a csávó, ahogy az előző válaszoló írta. én ilyent még soha nem éltem át, de biztos vagyok benne h léteik ilyen, a fiúk is nagyon körmönfontak tudnak lenni, ha akarnak.

version 3., version 4... még biztos számtalan kombináció létezhet

bármi is játszódott le a gyerek agyában, te szívtad meg. ha ezt ő maga jelentette volna ki minden előzmény nélkül ak teljesen jogos lenne a felháborodásod, de így belehajszoltad egy olyan helyzetbe, amit nem tudott kezelni ilyen vagy olyan okok miatt. a fiúk sem fadarabok, a másodperc törtrésze alatt ezernyi gondolat villan fel az agyukban, meg kéne találnod azt az ős-okot, ami ezeket a szavakat kimondatta vele. és azt ugye már régen megtanultuk filozófiából, hogy a szavak hazudnak, nem adják vissza 100%-ig a valóságot, úgyh én megpróbálnám ennek szellemében vizsgálni a dolgot :)

2013. febr. 3. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!