Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, ő (fiú) 21 én 23 (lány). Azt vettem észre, hogy ha nem az van, amit ő elképzelt és pl kevesebb napra utazom le hozzá vagy amikor ott vagyunk az egyetemen kevesebb órát töltök vele, mint ahogy szerette volna, ő duzzog, jön a "tök mindegy", a "téged nem érdekel, hogy én mit szeretnék" és a "szükségem van rád". Ő az egyetem városában lakik, én egy másik megyében. Nehezményezi, hogy nem utazom le annyit, vagy csak egy-egy napra...ő viszont szinte egyáltalán nem akar jönni...Egyetem alatt sokszor nem tudtam elegendő időt fordítani a tanulásra, mert hiába beszéltük meg, hogy aznap ne jöjjön át, ő átjött, vagy ha kértem, hogy hamarabb menjen haza vagy ne aludjon nálam aznap, csak kiharcolta, hogy minél többet legyen nálam. Ha én szeretnék pl valami filmet nézni, ő átalussza, ha ő akar, akkor azt muszáj megnézni, különben megsértődik. Próbáltam már többször szólni, hogy nekem szükségem lenne egy kis énidőre, látszólag megértette, aztán újrakezdtük az egészet. Most nyáron meg sokszor heti egy találkát tudok megoldani, mert dolgozom, szakdolgozok, valamint végre magamra is jutna egy kis idő...ő viszont megsértődik, hogy elhanyagolom őt és nem tartom szem előtt az ő igényeit. Nagyon szeretem, de viszont én meg azt érzem, hogy nem mondhatom el, hogy valójában mint szeretnék vagy mire van szükségem, különben ő megsértődik. Mit tudok tenni, hogy ezt helyrehozzuk? Tényleg én teszek keveset ebbe a kapcsolatba?júl. 12. 18:11
11/12 anonim válasza:
Tehát érzelmileg manipulál és zsarol, miközben a te igényeid a kanyarban nincsenek...
Egyetlen jó megoldás lehet, ha keresel valami agyilag meg lelkileg érett pasit ehelyett.
12/12 anonim válasza:
Kb idejön megkérdezni hogy a pasim egy önző ember szrik rá nekem mi a jó de rinyál ha nem az van amit akar.. jaj mit csináljak.. házasság gyerekvállalás, ez a legjobb amit tehetsz hajrá, meg minden nap lesz.pni őt.
Vagy körülnézni hogy vannak rendesek is akiknek azért jut kevesebb szingli nő mert a te pasid félék elfoglaltak titeket.
Ti meg még küzdötök is a kapcsolatért. Te megdolgozol azért hogy tönkremenve legyen az életed. Ez a szorgalom egy pozitív példa értékű formája.
Na ma is ki gonoszkodtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!