Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes tenni ebben a helyzetben?
Máskor hazudni kell ha meg akarod tartanki
Ha meg őszinte vagy es az elveid mentén élnél azaz magadhoz is őszinte lennél akkor meg már rég nem lennél vele.
Ha eltérnek a célok akkor jobb külön utakon folytatni, de el fog ő téged hagyni hamarosan. Mondjuk nem meglepő, téged is csak az intimitás érdekel, de, hogy elgondolkodj azon hogyan lehetne egyeztetni a célokat eszedbe se jutott.
(Nem, ne írd, hogy de ezek után úgysem hiszem el.)
Én azt javaslom, hogy kezdj el másik lakást keresni és regisztrálni társkeresőkre.
Tapasztalat.
Én csak azt nem értem hogy alakul ki ilyen témából ilyen veszekedés? Eleve ha szépen beszéltek az elképzeléseitekről gondolom nem vitázva mondod oda neki hogy nem akarsz gyereket. Főleg hogy leheg majd szeretnél. Esetleg ő erőltetné már a dolgot? Az sem a legjobb. Nincs is annál rosszabb mikor valamelyik fél nem érzi magát készen erre és a másik fél erőszakoskodik.
Hogyan beszéltétek meg utána a problémát? Rendesen átbeszéltétek?
"fél attól, hogy húzom majd az időt aztán bevágom, hogy mégse és kifut az időből, de megnyugtattam, hogy nem így lesz"
Hogy nyugtattad meg? Azt hiszed, most minden OK, ha te még nem is tudod, hogy mit akarsz?
Aki nem tudja, ne ígérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!