Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt e már valaki ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt e már valaki ebben a helyzetben, és mit kell vagy érdemes e tenni bármit? Besokalt és lelépett a közös kuckónkból. Ex barátnőmnek rendszeresen kell gyógyszereket szedni, amit az utóbbi 1,5 hónap alatt nem tudtam már tolerálni.

Figyelt kérdés

Ráadásul van egy nőgyógyászati gondjai, amitől fáj neki a behatolás és aktus. Én meg nem tudok anélkül meglenni, napi szinten.

Műteni kéne, de nem akarok rá pénzt adni, inkább a hobbimra költöm.

Ő volt az első barátnőm. (30)

Mondtam rá minden sértő megjegyzést. Másnap, amire a munkából haza értem, mindenét összecsomagolta, itt hagyott egy levél kíséretében, mik fájtak neki velem kapcsolatban.

Telón blokkolt.

#elhagyott#testi kapcsolat #nő#első szerelem
2022. aug. 8. 21:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Esti gyenge troll kérdés.
2022. aug. 8. 21:26
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Mit szeretnél még tenni? Megaláztad, jól tette, hogy elment. Inkább költöttél a hobbidra, mint barátnőd műtétjét segítetted volna, ami miatt panaszod is van, hogy fájt neki a behatolás, de gondolom lesz@rtad, mert egy sz@r alak vagy.
2022. aug. 8. 21:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem reagálta túl. Szép hkgy inkább a hobbidat választod a barátnőd egészségi műtétje helyett....

Nem azt mondom,legyen hobbi mert sz jó dolog,de a párodnak ez fotnos lenne! Meg hát a ti kapcsolqtotoknak. Így hogy akarsz változást?!

Megérdemelted

2022. aug. 8. 21:27
 4/19 A kérdező kommentje:

#1.Nem értem mi ebben a trollkodás? csak őszintén kérdezem, mert nem érzem magam hibásnak.

gyűjtsön Ő pénzt a műtétjére, örüljön, hogy néha fogadtam a lakásomom, és kapott kaját is, ingyen.

2022. aug. 8. 21:30
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Troll
2022. aug. 8. 21:31
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez valóban kicsit gyenge. Illetve túljátszott. Viszont, ha lesz jobb ötleted, szeretettel várunk vissza.
2022. aug. 8. 21:34
 7/19 A kérdező kommentje:

Aki ezt a szót meri írni TROLL, ő maga az!

Mi ebben a hihetetlen????

Gondolom te még szűz vagy, és nem érted a dörgést 🤣

2022. aug. 8. 21:34
 8/19 anonim válasza:
10%
Ha a csajod igazán szeretett volna, nem hagyott volna el ilyen sunyi módon. Ma már mindenkinek dolgoznia kell, így evidens, aki beteg gyógyíttassa magát. Ellenkező esetben minek neki párkapcsolat. A helyedben megkeresném és amit rá költöttél behajtanám + jól meg is pofoznám.
2022. aug. 8. 21:50
 9/19 anonim válasza:
5%

Azt írod alapból is gyógyszert kell szednie. Minek neked az ilyen kapcsolat? Nő?

Valóban egy roncsot akarsz 10 év múlva ápolni? Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Még előtted az élet.

2022. aug. 8. 22:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Na jól van Incike, aluggyá'!

De ha ez esetleg igaz, hát egy kőben több érzés van mint benned...

2022. aug. 8. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!