Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már valaki ebben a helyzetben, és mit kell vagy érdemes e tenni bármit? Besokalt és lelépett a közös kuckónkból. Ex barátnőmnek rendszeresen kell gyógyszereket szedni, amit az utóbbi 1,5 hónap alatt nem tudtam már tolerálni.
Ráadásul van egy nőgyógyászati gondjai, amitől fáj neki a behatolás és aktus. Én meg nem tudok anélkül meglenni, napi szinten.
Műteni kéne, de nem akarok rá pénzt adni, inkább a hobbimra költöm.
Ő volt az első barátnőm. (30)
Mondtam rá minden sértő megjegyzést. Másnap, amire a munkából haza értem, mindenét összecsomagolta, itt hagyott egy levél kíséretében, mik fájtak neki velem kapcsolatban.
Telón blokkolt.
Szerintem nem reagálta túl. Szép hkgy inkább a hobbidat választod a barátnőd egészségi műtétje helyett....
Nem azt mondom,legyen hobbi mert sz jó dolog,de a párodnak ez fotnos lenne! Meg hát a ti kapcsolqtotoknak. Így hogy akarsz változást?!
Megérdemelted
#1.Nem értem mi ebben a trollkodás? csak őszintén kérdezem, mert nem érzem magam hibásnak.
gyűjtsön Ő pénzt a műtétjére, örüljön, hogy néha fogadtam a lakásomom, és kapott kaját is, ingyen.
Aki ezt a szót meri írni TROLL, ő maga az!
Mi ebben a hihetetlen????
Gondolom te még szűz vagy, és nem érted a dörgést 🤣
Azt írod alapból is gyógyszert kell szednie. Minek neked az ilyen kapcsolat? Nő?
Valóban egy roncsot akarsz 10 év múlva ápolni? Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Még előtted az élet.
Na jól van Incike, aluggyá'!
De ha ez esetleg igaz, hát egy kőben több érzés van mint benned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!