Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt e már valaki ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt e már valaki ebben a helyzetben, és mit kell vagy érdemes e tenni bármit? Besokalt és lelépett a közös kuckónkból. Ex barátnőmnek rendszeresen kell gyógyszereket szedni, amit az utóbbi 1,5 hónap alatt nem tudtam már tolerálni.

Figyelt kérdés

Ráadásul van egy nőgyógyászati gondjai, amitől fáj neki a behatolás és aktus. Én meg nem tudok anélkül meglenni, napi szinten.

Műteni kéne, de nem akarok rá pénzt adni, inkább a hobbimra költöm.

Ő volt az első barátnőm. (30)

Mondtam rá minden sértő megjegyzést. Másnap, amire a munkából haza értem, mindenét összecsomagolta, itt hagyott egy levél kíséretében, mik fájtak neki velem kapcsolatban.

Telón blokkolt.

#elhagyott#testi kapcsolat #nő#első szerelem
2022. aug. 8. 21:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Becs szó, minden igaz, amit leírtam. Nincsen semmi okom rá, hogy hazudozzak.
2022. aug. 8. 22:20
 12/19 anonim válasza:
8%

Jó- működőképes párkapcsolat alapjai: szex, kommunikáció, anyagi háttér. Anno ezt oktatta egy lelkész.

Tehát ne bánd az exed eltáncolt, tedd össze a két kezed. Ennyi gonddal is kevesebb.

Lesz szebb, jobb, és egészséges, lesz mit a tejben aprítania.

Fel a fejjel, nem a te hibád.

Hisztis p***a.

2022. aug. 8. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Mások is mentek már rá ilyenre.

A csajnak a szextől visszatérő gyulladási lesznek, de a barátja nem hagy neki szexmentes időszakokat hogy rendesen kikezelje magát.

A csaj megoldotta szakitással.

2022. aug. 8. 22:47
 14/19 A kérdező kommentje:
#13. Vagyis hagyjam, ne menjek utána? Mondjuk én is így gondoltam. Nekem kell a napi szex. Ráadásul ő alacsonyabb rendű is mint én.(munka, iskolázottság, pénzbeli téren)
2022. aug. 8. 22:59
 15/19 anonim válasza:
0%
Már régen el kellett volna felejtened. Reggel felkelsz, regisztrálsz a Tinderre vagy társára és száz meg száz lány fog jönni. Kutyaharapást szőrével. Főleg ha már ennyire problémás is volt.
2022. aug. 8. 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Ja-ja, hagyd a fenébe. Regelsz Tinderre, csak úgy dőlni fognak a nők, nem győzöl majd válogatni a matchek között.
2022. aug. 8. 23:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jön le, hogy itt szeretetnek már nyoma se volt, úgyhogy jobb is ha mindenki megy a maga útján.

A kérdésben közös kecót említesz, majd lejjebb a sajátodénak mondod. A lánynak gyógyszeres kezelése van amit nem tolerálsz. Gyűjtsön a műtétjére míg te a hobbidra és a kielégülésedre fókuszálsz.

Sehogy sem áll össze egy kiegyensúlyozott, közösen épülő párkapcsolatnak a képe, hagyd békén ezt a lányt.

2022. aug. 9. 12:46
 18/19 anonim ***** válasza:
77%

"Ráadásul ő alacsonyabb rendű is mint én.(munka, iskolázottság, pénzbeli téren)"

Már réges régen el kellett volna hagynia téged!

2022. aug. 9. 12:54
 19/19 A kérdező kommentje:

Vettem ki albérletet itt Budán, mivel a munkám ide köt. Ő meg vidéki. Mondtam is neki, "egy paraszt csaj vagy".

Nincsen neki a betegsége miatt egy elfogadható biztos jövedelmű munkája sem. Magyarán egy emberi roncs.

Örült volna neki, hogy befogadtam, törődtem vele....és még ő hagy itt.

Barátaim szerint ez a típus az ócska k@a, haszonleső.

2022. aug. 9. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!