Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, ő (fiú) 21 én 23 (lány). Azt vettem észre, hogy ha nem az van, amit ő elképzelt és pl kevesebb napra utazom le hozzá vagy amikor ott vagyunk az egyetemen kevesebb órát töltök vele, mint ahogy szerette volna, ő duzzog, jön a "tök mindegy", a "téged nem érdekel, hogy én mit szeretnék" és a "szükségem van rád". Ő az egyetem városában lakik, én egy másik megyében. Nehezményezi, hogy nem utazom le annyit, vagy csak egy-egy napra...ő viszont szinte egyáltalán nem akar jönni...Egyetem alatt sokszor nem tudtam elegendő időt fordítani a tanulásra, mert hiába beszéltük meg, hogy aznap ne jöjjön át, ő átjött, vagy ha kértem, hogy hamarabb menjen haza vagy ne aludjon nálam aznap, csak kiharcolta, hogy minél többet legyen nálam. Ha én szeretnék pl valami filmet nézni, ő átalussza, ha ő akar, akkor azt muszáj megnézni, különben megsértődik. Próbáltam már többször szólni, hogy nekem szükségem lenne egy kis énidőre, látszólag megértette, aztán újrakezdtük az egészet. Most nyáron meg sokszor heti egy találkát tudok megoldani, mert dolgozom, szakdolgozok, valamint végre magamra is jutna egy kis idő...ő viszont megsértődik, hogy elhanyagolom őt és nem tartom szem előtt az ő igényeit. Nagyon szeretem, de viszont én meg azt érzem, hogy nem mondhatom el, hogy valójában mint szeretnék vagy mire van szükségem, különben ő megsértődik. Mit tudok tenni, hogy ezt helyrehozzuk? Tényleg én teszek keveset ebbe a kapcsolatba?

júl. 12. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, kár folytatni ezt a kapcsolatot.
júl. 12. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek össze, vannak matrica típusú alkatok és vannak, akiknek kell a személyes tér, ami heti 2-3 randinál nem feltètlen jelent többet.

Nekem 28 éves barátom volt, aki beérte heti 1 talival. Ezt nem rosszindulatból mondom, de akit szeretsz, és nem csak elvagy vele, hanem le is tudnád élni vele az életed, azzal heti 1 tali neked sem lenne elég, mindegy mennyire fáradt vagy elfoglalt vagy.

Kicsit úgy érzem ez a pasi nem is hiányzik neked, inkább egy kolonc a nyakadon. Hidd el, találsz olyat, akibe szerelmes leszel és még az igényeitek is egyeznek

Itt egyik sincs meg, kár ebbe energiát tenni.

júl. 12. 19:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Hiányzik nekem, viszont az nem tetszik, hogy ő elvárja, hogy utazzak, amit egész évben megteszek az egyetem miatt, ő viszont nem akar jönni, mert "hosszú az út". Amikor tart az egyetem és ott vagyok, én is igénylem, hogy sok időt töltünk együtt, viszont ő minden szabad percem szeretné és így nem tudok se pihenni, se tanulni. Szeretem őt, ezért akarom megoldani.
júl. 12. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Sokkal többet adsz bele a kapcsolatba mint ő és lelki zsarol hogy még többet adjál bele? Megbeszéltétek hogy neked mire van szükséged pl tanulni nyugalom több idő.. aztán megszegi amit megbeszéltetek? Mennyi sokkal jóindulatúbb magányos pasi van akiknek vissza se írtok ismerkedni, az ilyenek mint a pasid meg talál nőt. Tökre megnőtt a kapcsolatokhoz a kedvem, meg a végtelen sok megcsalásos, vagy szakításos esetek. Introvertált és bizalmatlan azért lettem, mert kevés a normális ember.
júl. 12. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem illettek össze. Ő túl sokat akar, de te utazz hozzá...ezt mondjuk nem is értem.

Te viszont túl keveset adsz, a heti egy randi nyáron, ahogy te tervezed, baromi kevés. Ez nem kapcsolat, csak idegesítitek egymást és raboljátok egymás idejét.

júl. 12. 20:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csináld ugyanazt! Ha ő nem akar utazni, kezdd el ugyanazokat mondogatni neki. Aztán pedig szakíts vele, mert nem normális.
júl. 13. 07:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es és mégis miben releváns a Te problémád itt?? Több bizalmat az emberek felé, ha hiszed ha nem, mi nők is nagyon-nagyon sok rossz partit fogunk ki...
júl. 13. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Úgy jön ide a problémám hogy sokan benne maradnak a rossz kapcsolatukban ahol nem elég jól bánnak velük, ahelyett hogy esélyt adnának sokkal lelki ismeretesebb jóindulatúbb embereknek.
júl. 13. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak te gondolod, nekem nagyon unszimpatikus a negatív hozzáállásod. Voltam egy randin, egész végig magát ajnározta a pasi amíg az exfeleségét, a saját családját meg mindenki mást szidott mert szerinte senki egy forintot nem ér és jobban szeretne lelkiismeretlen lenni, mint kedves. Majd elkezdett gátlástalan módon tapenyolni. Nekem az ilyen hozzáàllásból sosem az jön le, hogy azért vagytok szinglik, mert olyan kedvesek vagytok.
júl. 13. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem hogy azért nem kapok esélyt mert kedves lelki ismeretes vagyok, hanem eleve vissza sem írnak, nem próbálnak megismerni.
júl. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!