Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? (Távkapcsolat)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már elég nehezen viselem ezt az egészet. (Ne menjünk bele a tipikus vitába a távkapcsolattal kapcsolatban.) Hetente tudunk találkozni. Hétközben alig beszélünk. Többnyire azért, mert nincs miről, nem történik semmi különös, a kezdeti témák pedig kifogytak. Illetve változó, hogy milyen intenzitással tudunk beszélgetni mélyebb dolgokról. Csak egy vicces mém, vagy videó és nagyjából ennyi. Nekem hiányzik, hogy a lelki dolgokat is meg tudjam vele beszélni. Írásban ezt nem egyszerű, mert nem látja egyből az üzenetet és mire reagál, tárgytalanná válik. Próbáltam, hogy telefonon beszéljünk ilyenkor, akkor viszont az a gond, hogy sem megerősítést, sem kritikát nem kapok, csak hallgat. És mintha a falnak beszélnék. Ez gyakran igaz párkapcsolati dolgokra is. Vagy ilyen típus, vagy csak velem, ezt nem tudom, de engem ez zavar. Fogalmam sincs, hogy lehetne vele ezt megbeszélni.
2023. aug. 16. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat, és nem a távolság miatt írom. Engem nem elégítene ki az ilyen szintű kommunikáció.
2023. aug. 16. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiú valószínűleg ennyit tud. Amúgy hetente találkozni és közben még kommunikáció sincs - egyetértek, ez nem kapcsolat. Van terv a jövőre nézve, hogy mikor tudnátok egy helyre költözni, ki megy a másikhoz?
2023. aug. 16. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a másik, amit soha nem tudunk megbeszélni.
2023. aug. 16. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat alapja a kommunikáció. Ez nàlatok egyáltalán nem működik.

Például mi 10 éve vagyunk házasok, értelem szerűen minden nap találkozunk, mégis minden szünetben hívjuk egymást, és tudunk miről beszélni. Nem sokára utazunk nyaralni, kocsival 10-12 óra, és biztos vagyok benne, hogy átbeszélgetjük az egészet.

Fél nem foghatom, hogy miért nincs mit mondani, ha heti egyszer találkoztok. Szerintem feleslegesen erőlteted ezt az egészet.

2023. aug. 16. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem jobban járnál, ha hagynád ezt a pasit, így nem lehet élni.
2023. aug. 16. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak szexkapcsolat és nem a távolság miatt.
2023. aug. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!