Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már valaki hasonló helyzetben hogy a munka miatt tanacstalanná vált? És mit tudnék tenni hogy lehetne ezt megoldani?
Kedves Kérdező! Én dolgoztam a mezőgazdaságban és pont úgy éreztem, mint a párod, annyi volt a különbség, hogy 6 hónapot toltam 12be szünet nélkül. Pontosan ezeket a tüneteket produkáltam. A terhelés miatt nem volt semmihez kedvem és nagyon zavart a vége felé minden. Ettől függetlenül szerettem a munkát, ezért csináltam. Két megoldása van a helyzetnek: az egyik a téli szünet. Télen bárhol dolgozzon a mezőgazdaságban kevés meló van, lehet pihenni párkapcsolatozni, mindent is csinálni. Nagyon szerettem, hogy tudtam eleget aludni stb. Tavaszra nagyjából rendbe jöttem. De tavasszal az egész újrakezdődött.
Erre jött a másik megoldás: ott kell hagyni a mezőgazdaságot és keresni kell egy normális munkát, amiből meg lehet élni. Akkor majd rendbe jön az életetek. Én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!