Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Szóval a feleségem nem igazán szexel velem amiben részemről van is megértés meg nincs.

5 éve vagyunk együtt a szex téma mindig is kényes volt számára mert akárhogyan felizgattam az elején mindig fájt neki ha viszont szépen lassan "becsúszott" akkor minden rendben volt akár a nyulak olyan szinten de ez minden alkalommal így van és emiatt lehet van benne gátlás vagy nem tudom mert ha arra került a sor, hogy szex minden másba benne van csak abba a lyukba ne kelljen dugni emiatt van, hogy hetek is ki esnek próbáltam elvinni orvoshoz de nem megy nem akar pedig én érzem, hogy valami van mert ha netán össze jön másnap az én makkom hegye viszket és ég is létezne, hogy valami fertőzése lenne ami nem múlik el vagy én nem értem tanácstalan vagyok mindent próbáltam már ja és van egy 1 éves kisfiunk már és képes volt úgy megszülni, hogy meg sem nyikkant közbe hozzá teszem 50kg és 170 cm szülés után úgy néz ki mint amikor össze jöttünk meg sem látszik rajta.

2021. dec. 7. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Semmit, elfogadod mint eddig. Elvetted, gyereket is csináltál.
2021. dec. 7. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A szülést ne akarjuk hasonlítani a szexhez.

Az viszont,hogy egymás közt adogattok valamilyen fertőzést és nem fordultok mindenketten orvoshoz,az gáz. Felnőtt emberek vagytok, nem hiszem el hogy őt nem zavarja ez az egész.. beszélj vele , menjetek el kivizsgálásra, lehet hogy ez jelenti majd a megoldást...

2021. dec. 7. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Mivel a szex mindig is kényes volt, így nem gondolnék fertőzésre. Az kiderült volna a terhesség alatt.
2021. dec. 7. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Párterapeuta szerintem segítene
2021. dec. 7. 20:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Én már ki vizsgáltattam magam és minden rendben. Elfogadtam igen mert úgy voltam vele, hogy szeretem mindent meg teszek érte és reméltem, hogy idővel változni fog ez a helyzet is de csak az évek telnek és ugyan ott vagyunk
2021. dec. 7. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Jobb nem lesz, csak rosszabb.
2021. dec. 7. 21:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os egyszerü tömör válasz és valószínüleg igazad is van.
2021. dec. 7. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyi 5 év után ha így álltok, akkor sok jóra nem kell számítani. És ezt nőként írom.

6#

2021. dec. 7. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A problémák megoldása úgy kezdődik,hogy két ember törekszik rá.

Az,hogy te itt kérdezősködsz,mert megoldást keresel, ő meg örül ha megússza mindig csak a következő napot,nem fog eredményre vezetni.

Amiről már évekkel ezelőtt beszéltetek, de érdemi változás nem történt,ott nincs mire várni.

A majd holnap,majd karácsonykor,majd szabin.. az sosem jön el.

5 éves kapcsolatban,aki a szex hiánya miatt nem próbál megoldást találni, annak ez így tökéletes.

Azon meg mi értelme lenne (neki) változtatni?

2021. dec. 7. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a legdurvább, hogy mindezt 2 mondatban sikerült leírnod.

Egyébként nekem is volt hólyahgurutom (összeszedtem egy vécéről) és én megmondtam a férjemnek, hogy amíg nem múlt el, addig semmit nem dugunk sehova, mert nem akarom, hogy elkapja.

Kaptam antibiotikumot és 1 hét alatt elmúlt. De ha neki is ilyesmi van, akkor jobb elmenni dokihoz mielőtt ráhúzódik másra a gyulladás.

Ha meg folyamatosan gombája van és azt sem kezelteti, akkor nemcsak hülye, de igénytelen is.

2021. dec. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!