Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben jó a nyitott kapcsolat?
Morálisan is érdekelne a véleményetek meg amúgy is. Engem konkrétan a pszichológusom buzdított erre mikor mondtam, hogy a férjem nyitott lenne rá. (Sokat dolgozik /évnek a felében nem is látom/ és mondta, ha ez engem kiegészít, akkor nem mond rá nemet. Egy kérése van, mindenről tudni akar. Ő viszont nem akar külön utakon járni.)
"Néha fejlődni kell, és ha a kapcsolat megért erre a szintre még jó is lehet. Nem a tulajdona vagyunk a másiknak. Azt se várhatjuk el, ha amúgy meg alapjaiban jó a kapcsolat, hogy az egyik fél teljesen feladja az igényeit."
10 éve vagyunk együtt. Lehet megtenném, de utána bűntudatom lenne, még akkor is ha "engedve" volt.
Na jo, 12 valaszbol egyetlen embernek van TAPASZTALATA is ilyesmivel, ahogy lejon a valaszokbol, mindenki csak elmeletbol osztja az eszt.
En voltam mindenfele kapcsolatban mar, nyitottban is, poliamorban is. Igen, merlegelni kell, hogy megeri-e az energiat belefektetni a valtasba, es igen, rizikos jatszma. Az erzelmeknek nehez parancsolni.
De (ha nem vagytok tul feltekeny tipusok), a ti esetetekben en biztos megprobalnam. Mondjuk arra is szamits, hogy a ferjed is akarni fog majd kulon utakon jarni.
8
Mert a naaaaagy rózsaszín felleges monogám kapcsolatok nem érnek véget? Dehogynem...
Nyilván ha egy eleve szar párkapcsolatot "nyitnak ki", abból nem lesz hirtelnjében egy kielégítő, szeretetteljes, szoros kapcsolat. Egyértelmű.
De ha eleve mindkét fél hasonló igényekkel megy bele / alakítja át, akkor működhet.
"Mert a naaaaagy rózsaszín felleges monogám kapcsolatok nem érnek véget? Dehogynem..."
Írtam én olyasmit, hogy nem érnek végett? Nem. De akkor is úgy hiszem, hogy a nyitott kapcsolat egy darab szalmaszállba való kapaszkodás.
De nyugodtan legyen benne aki csak akar.
"(Sokat dolgozik /évnek a felében nem is látom/ és mondta, ha ez engem kiegészít, akkor nem mond rá nemet. Egy kérése van, mindenről tudni akar. Ő viszont nem akar külön utakon járni.)
A férj nem akar benne részt venni úgyhogy ez a nyitott kapcsolat nem fog működni egyértelműen mindegy, hogy másnak működik, vagy se!
"Írtam én olyasmit, hogy nem érnek végett?"
Akkor viszont tök felesleges volt ezzel érvelni.
A legtöbb ember akkor dönt nyitott kapcsolat mellett, amikor már minden elszaródott a párja és közte. Nyilván én sem gondolom, hogy a promiszkuitás megMENTHETNE egyetlen kapcsolatot is.
Inkább az lenne az üdvös, ha az emberek hamarabb felismernék a saját igényeiket. Abszolút monogám valaki? Fuckin' awesome, örülök neki. De az emberek egy jelentős része nem az, és ezt kellene valahogy mindenkinek elfogadni.
Mert nekem valahogy fura, hogy mindenki tépi a száját a hűségről, aztán valahogy mégis elég sok a megcsalás. Há' hogyhogy? :D
17
Neked is véget ért az összes eddigi kapcsolatod, nem? (Leszámítva az éppen aktuálisat, ha van.) Akkor ettől most a monogámia teljesen rossz és elvetendő?
Logic 💯
Tudod mit? Inkább csaljon a hátam mögött mint úgy, hogy tudok róla és csak azért megyek bele, hogy el ne hagyjon. Legalább még csal és nem jövök rá boldogságban élek. Igaz, fájna ha kiderülne, hogy orrba-szájba csalt, de sokkal jobban fájna, hogy én belementem és tudom, hogy világba dug más személyeket.
Még mindig nem értem miért kötsz én belém amikor többen is ellene vagyunk.
Én inkább véget vetnék a házasságnak mint nézném a boldog, kielégült ábrázatát, hogy milyen jót szexelt másokkal.
19
Neked amúgy gondjaid vannak a szövegértéssel?
Ki a búbánat beszélt olyan jellegű zsarolásról, amit itt összeszalmabábozol?
Egyáltalán végigolvastad, amit írtam vagy csak behisztiztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!