Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zenei stílusok eltérése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zenei stílusok eltérése mennyiben hathat ki negatívan a kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Mondjuk, egyikünknek sem kifejezetten létfontosságú a dolog, de így elég nehéz közös nevezőre jutni hangulatzene tekintetében. A komolyabb problémát az jelenti, hogy nehezebben tudunk döntésre jutni, hova menjünk szórakozni hétvégén közösen (nem csak ezért, de eddig még ilyen egyszer volt csak, a 4 hónap alatt).

Ő kicsit a diszkósabb, tuc-tuc dolgokat szereti, persze, van pár dolog, ami még a hallgathatóbb kategóriából ered, de mindenesetre ezt az én "kissé" rockosabb beállításommal elég nehéz összeegyeztetni.

Eddig ez még nem okozott különösebb problémát az élcelődő "úristen, ember, neked micsoda ízlésficamod van"-kategóriájú kijelentéseket leszámítva nem volt semmi szóvát tétele a dolognak, de mégis, hosszú távon, ez okozhat gondokat?

Köszönöm a válaszokat! :)

20/l (a barátom 21)

2013. ápr. 10. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semennyire:)
2013. ápr. 10. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, amíg nem kezdd el gyerekeskedni és mindenféle Rocker vagyok pólókat meg kitűzőket meg fekete sminket használni.
2013. ápr. 10. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg hathat ki de nem a ti esetekben.

Én reppen nevelkedtem nagyon sokat segített életemben minden téren motivált és segítette lépteim tetteim.Lényeg számomra meghatározó dolog ez az elképesztő style az életemben.

Nem kérem hogy mindenki szeresse a reppet vagy bármi zenét de szerintem minden stílusnak megvan a maga mondanívalőja vagy lényege a fontos hogy tisztelnünk kell nem pedig leszólni.

Ha egy csaj azzal basztatna hogy milyen szutyok zenét hallgatok folyamat meg minden kidobnám.De ha nem basztat csak nem szereti én meghallgatok vele bármit szerintem ő is elviselheti :)

2013. ápr. 10. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
semennyire, ha két intelligens emberről van szó.
2013. ápr. 10. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:

lehettek tüz es viz, ha szerelem akkor nincs ilyen problema.

Ez legyen a legnagyobb bajod az eletben.

(ha emiatt fogtok szakitani, akkor ez csak az alca, emiatt senki sem szakit, max a komoly zeneszek, de ök tisztelik masnak az izleset)

2013. ápr. 10. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rágódj ezen. Ha normálisak, intelligensek vagytok és eléggé szeretitek egymást ez nem lehet probléma. Egyszer egyik helyre, máskor a másik helyre menjetek bulizni. Szépen osszátok be. Vagy maradjatok otthon, és szeretkezzetek buli helyett, jó hosszasan.
2013. ápr. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!