Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Korábban is voltak vitáink a pénzről, de kezd egyre durvább lenni. Külön kasszán vagyunk, mindent elfelezünk kb, vagyis ő már kínosan figyel erre. Soha nem vesz vagy hív meg semmire, én eleinte sokkal gyakrabban fizettem neki figyelmességből ezt-azt, de viszonzás hiányában elment a kedvem.
Na szóval a lényeg: csak a páromnak van autója, ő azzal jár munkába, illetve a heti nagybevásárlásokra is azzal szoktunk menni, plusz havi 1-2 alkalommal családhoz-barátokhoz. Ha egyedül megyek mindig tömegközlekedek, munkába is.
A párom most elkezdte elkérni a tankolások felét. 2x annyit keres mint én, 7 számjegyű fizuja van, egyáltalán nem szorulna rá. Annyira de annyira kiábrándít ez az egész. Próbáltam vele beszélni róla, az a válasz, hogy én problémáztam azon, hogy nem lep meg soha semmivel, így legalább látom eddig mennyi pénzt költött rám. Mit tennétek?
Miért tűrsz? Én szakítanék a helyedben.
De addig is: "A párom most elkezdte elkérni a tankolások felét." És odaadtad?
Miért a tankolás felét kéri? Közös bevásárlás és család-barát felezve, ő pedig fizesse egyedül a munkába járását és az egyéb programjait. Ha már...
De ez így nagyon nem OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!