Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek vannak fiú barátjai amivel alapból nehezen barátkoztam meg mivel féltékeny típus vagyok, de elfogadtam. Ugyanakkor olyanokkal is tartja a kapcsolatot akik egyértelműen nem csak barátkozni szeretnének ezt pár üzenetváltásból láttam ahogy nyomulnak.. Amikor jeleztem, hogy ez zavar azt mondta ha bármelyik sráccal össze akart volna jönni akkor nem velem lenne, de nem érti, hogy mi az ami bánt engem ebben a helyzetben, meg amúgy is ezek a fiúk mindig így írtak neki.. Velem lenne a gond?máj. 8. 19:03
1/9 anonim válasza:
Nem. A gond azzal van, hogy ennek ellenére, hogy látja, hogy ez téged zavar, mégis szarik bele a te érzéseidbe. Ha a csávók udvarolnak neki, de mégis dumálgat velük, az elég nagy tiszteletlenség. Legalábbis szerintem.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj azt érzem gyerekes a felfogása ebből a szempontból. Hiába nem csal meg elvileg én nem rajongok ezekért a hiénákért..
máj. 8. 19:16
6/9 A kérdező kommentje:
És azt sem tudom hogyan szerzek tudomást ezekről a dolgokról mert a telefonját nem nézegethetem..
máj. 8. 19:19
7/9 anonim válasza:
Hagyd el mert talonban tartja azokat a csávókat akik nyomulnak rá, vagy egóboostra. Kevés vagy számára ez egyértelmű. Előbb utóbb ki fog téged dobni, bár lehet előtte (szana)szétcsal. Egyelőre "csak" érzelmi téren hűtlen hozzád, de szerintem ez untig elég ahhoz, hogy pattintsd le.
8/9 anonim válasza:
Hát ez olyan, hogy ha nekem valaki megtetszett, azt a kedvesem előbb tudta, mint én magam, mert áradoztam róla. Már hónapokkal korábban, mielőtt felismertem, hogy megtetszett.
Te is innen tudhatod.
Nem az a fontos, hogy ő tetszik-e, hanem hogy őneki tetszik-e valaki és az viszonos-e.
A csalás az meg becstelen embereknél van, és független attól, hogy kikkel barátkoznak, mert az élet minden területén átejtik az embereket és bűncselekményeket is követnek el.
9/9 anonim válasza:
JA, és hogy mit tennék, ha így éreznék, mint te?
Elgondolkodnék azon, hogy ha nem lennének a fiú barátai, akkor hogyan éreznék az ismeretlen/nem barát férfiak iránt, akik rá nyomulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!