Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom 3 hetente találkozik velem. Kereshetek mást mellette?
Inkább helyette kéne mást keresned :D
De megejtő, hogy egyből a félremenés az opció a fejedben :DDDD
Jajj, TökiKém...korán van még.
Kérdés, hogy miért nem találkoztok? Tavkapxsolat? Vagy csak nincsen ideje?
Másrészt nem kell mindent elfogadni amit nyújtanak. Ha nem jó így akkor csináld másképp, ő pedig szintén dönt ahogy akar.
8 km-re lakik tőlem. De van ideje. Úgy kezdődött heti kétszer találkoztunk, utána már 2 hetente egyszer. Most már csak 3-4 hetente van kedve.
Tegnap hívott fesztiválra menjek vele, de utána nem engedte volna, hogy nála aludjak. Nekem pedig így nem működik.
5.
Ő vár, feltette a kérdést!
Kérdező addig próbálj k*rvazni.
#3 "Mert qrvára nem szereted és tiszteled őt."
Ő sem szeret engem. Ti nem láttok bele ebbe a kapcsolatba. Mi mindenen keresztül mentem. Más rég szakított volna vele végleg. Ha elmentem egy buliba, azzal hibáztatott, hogy én mással csajoztam, pedig nem volt igaz. Ha a testvéremmel találkoztam és nem írtam a nőnek 1 óráig, akkor azzal vádolt biztos csajozok a neten. Képzelt beteg. Van amikor boldog és velem akar lenni. Utána napok múlva látni sem akar. Ez megy hónapok óta. Bipoláris zavarban szenved.
6# "Amúgy, Kérdező, biztos, hogy párkapcsolatban vagytok?"
Ez szexkapcsolatnak indult, de lettek érzéseim iránta, ahogy ő neki is irántam. Az kedves tőle, hogy elhivott fesztiválra, de ha nem alhatok vele, akkor az olyan nekem mintha a haver sráccal mennék szórakozni. Ha egy nővel töltöm az időmet, bulizunk, akkor igenis elvárom, hogy szexeljen is velem. Én nem fogok barát zónában lenni nővel.
Helyes-helyes.
Mikor tervezel akkor kilépni belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!