Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom más lánnyal találkozik?
Nekem van pár fiú barátom akiket ő is ismer, beszélőviszonyba vannak még szülinapra ajándékot is kapott tőlük, viszont neki bejött egy régi “új” ismerős akivel mostanában mindig találkozni akar. Eddig nyugodtan talizhatott ő is lány barátaival stb nem is voltam soha féltékeny, de vele kapcsolatban olyan fura érzésem van. Múltkor akkor írt neki a lány hogy talizhatnak este mikor épp velem volt és olyan láthatóan nagyon vidám lett meg boldog tőle. Mikor taliznak sosem ír közbe még egy szívet se és 3-4 órát kocsikáznak. Sokszor hozzá igazít engem is. Ha a lánynak pl szombaton jó akkor velem nem talizik szombaton. Tegnap is taliztam volna vele de mondta hogy vele talizik és nem hatotta meg hogy én is taliztam volna vele. Múltkor a kis vizes üvegem meg a hajgumim eltette a kocsiból mikor vele talizott hogy ne lássa a másik csaj. Pedig elvileg tud rólam. Nekem ez rosszul esik mert én sosem csinálnék ilyet vele. Én fogom fel túl rosszul vagy kicsit tényleg fura?
Mindketten 24 évesek vagyunk
" Pedig elvileg tud rólam" - amíg ezt nem a csaj szájából hallod, addig a pasid azt állít, amit akar.
Amúgy ha tényleg nem akar többet tőle, nálam akkor sem férne bele, hogy egy barátja (tökmindegy, hogy fiú vagy lány) előrébb van nálam a fontossági sorrendben. Az a minimum, hogy az ő programjaikat igazítja hozzád és nem fordítva.
Szerintem ez így kuka, még ha nincsenek is hátsó szándékai a pasidnak (amit őszintén szólva kétlek).
Te is érzed hogy ez más mint a többi lány barátja... A megérzések sokszor nem csalnak. Ha felhozod neki akkor valószínűleg kertelni fog, De ha igazán fontos vagy neki akkor szerintem visszavesz ebből.
Ha nem, akkor sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!