Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom más lánnyal találkozik?
Nekem van pár fiú barátom akiket ő is ismer, beszélőviszonyba vannak még szülinapra ajándékot is kapott tőlük, viszont neki bejött egy régi “új” ismerős akivel mostanában mindig találkozni akar. Eddig nyugodtan talizhatott ő is lány barátaival stb nem is voltam soha féltékeny, de vele kapcsolatban olyan fura érzésem van. Múltkor akkor írt neki a lány hogy talizhatnak este mikor épp velem volt és olyan láthatóan nagyon vidám lett meg boldog tőle. Mikor taliznak sosem ír közbe még egy szívet se és 3-4 órát kocsikáznak. Sokszor hozzá igazít engem is. Ha a lánynak pl szombaton jó akkor velem nem talizik szombaton. Tegnap is taliztam volna vele de mondta hogy vele talizik és nem hatotta meg hogy én is taliztam volna vele. Múltkor a kis vizes üvegem meg a hajgumim eltette a kocsiból mikor vele talizott hogy ne lássa a másik csaj. Pedig elvileg tud rólam. Nekem ez rosszul esik mert én sosem csinálnék ilyet vele. Én fogom fel túl rosszul vagy kicsit tényleg fura?
Mindketten 24 évesek vagyunk
Mondjuk ha egy pár vagytok az durva..mi az hogy a barátnője cuccát kirakja a kocsiból, mert beül a havernője?
Meg majd akkor talizunk ha a havernő épp nem akar..
Hát én ritkán szoktam javasolni a szakítást, de itt ez egyértelmű. Nem is értem miért tűrted ezt el bármeddig is..
3-4 órát kocsikázni? Még is hova, minek, miért...? Nem kérdezted meg? Ezt ne vedd féltékenységnek. Mindenkinek van egy határ amit, ha valaki azt átlépi az már kényelmetlenül fogja érezni magát a kapcsolatban. Amit a barátod csinál az nem normális. Én biztos nem tennék ilyet a barátnőmmel, sőt én még nem is találkoznék kettesben hirtelen a semmiből felbukkanó lányokkal, mert tudom hogy megbántanám vele. Üljetek le és beszéld meg vele ezt, hogy ez nem oké amit csinál. Ha tovább folytatja, akkor nem tisztel.
Az exem hasonló dolgokat csinált titokban a hátam mögött és még hazudott is róla. Onnantól kezdve meg már nem tudtam benne megbízni. Szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!