Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom más lányokkal találkozik?
Volt egy fiú akivel évekig barátok voltunk, rengeteg dolgot csináltunk ketten ,most összejöttünk és azóta mondja,hogy xy-al megy olyan dolgokra amiket eddig közösen csináltunk. Nekem ez nagyon rosszul esik,nem is az a része,hogy lány barátai is vannak,hanem az hogy pont azokra a helyekre amiket együtt fedeztünk fel. Előttem is voltak lány barátai,de nem igazán találkozott velük és nem ilyen helyeken..
Mit gondoltok a dologról?
Miért nem mész velük? Nem hív? Az gáz... Vagy nem tudsz valamiért? (suli, munka stb)
Mit mond erre? Ezek szerintem fontos kérdések, hogy mégis miért
Vagyis "ha nincs ló, jó a szamár is". Vagy mindegy kivel, csak menjen...
Nem túl biztató, de te ismered hogy van e okod aggódni, vagy szimplán csak rosszul esik. Mondjuk a helyében megvárnálak ezzel (kivéve talán ha egy egész csapat várja, és ez csak egyszeri alkalom), de hát nem vagyunk egyformák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!