Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja állandóan beteg, ezért nem találkozik velem. Ti elhinnétek?
A “párom” (bár már nem is tudom annak nevezni) az elmúlt 3 hónapban kb. 10 találkozót mondott le betegségre hivatkozva (taknyos, lázas, megy a hasa, köhög). 2 alkalommal jött össze a találkozó, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben így nem firtattam a dolgot, gondoltam tényleg csak sokat betegeskedett mostanában, de utána újra több alkalommal megtörtént. Most én is lázas beteg voltam 1 hétig és én se mentem volna ilyen állapotban sehova, ezt megérti az ember, de van ilyen, hogy 3 hónapon keresztül mindig akkor, amikor találkoznánk?
Táppénzen 1 napot sem volt, elég munkamániás, de ha annyira rosszul lett volna dolgozni se tud menni, én se tudtam volna a héten dolgozni…
Ami miatt felteszem ezt a kérdést, hogy én úgy érzem már nem vagyok fontos neki csak gyáva ezt kimondani, de ha meg nem hazudik és tényleg nehéz hónapjai vannak, akkor meg nem fair emiatt eltàvolodnom nekem is tőle. Így tanácstalan vagyok.
WTF, tényleg vannak emberek akiknek 3 hónap "elkerülés" tíííííííííííz (!!!) lemondott találkozó után sem esik le a tantusz, hogy le akarják pattintani???
Hagyd a csudába, te ne keresd, ne ajánlj fel több időpontot találkozóra. Ha pár nap után nem ajánl fel magától időpontot, lehetőséget a találkozóra akkor egyértelmű az ábra (bár szerintem így is).
Fura . Én kétszer voltam influenzás, lázas stb egymás után és az exem már nem hitt nekem. Meg azt mondta neki hiányzik a szex. Persze!!! Ő volt a pasi !!!
Az egészből annyit értett meg hogy kell neki a szex , milyen kedves és megértô alak volt 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!