Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétséget csinàltam?Besokalltam kicsit a
barátnőmtől,hogy állandóan irogatott.Momdtsm is
neki,néhány napig nem beszéltem vele.Kiderult,hogy egy
közeli baratja nagyon beteg.Tegnap bepanikolt és temérdek
üzenetet küldött nekem,és szinte könyörgött,
Szüksége volt rád, de te hátat fordítottál neki. Az, hogy erre képes voltál, mutatja, hogy te nem szereted ezt az embert. Remélem, lesz elég ereje ezek után szakítani veled.
2024. márc. 15. 06:42
A nőérzékelhette volna, hogy nincs jól, mert gondja van. Nem feltétlen kell a full részletekbe belemennie, de hogy gondja van, azt közölhette volna.
Ebben az esetben én azt tenném, hogy elmenni hozzá, megondani neki, hogy mostmár érted a helyzetet, megérted, de jó lett volna minimálisan ebbe beleavatnia. Nem kell összeveszni-szétmenni, csak rendezni, hogyha legközelebb ilyen van, akkor engedje ki kicsit a gőzta a jobb megértés kedvéért, ami neki is jobb lenne.
2024. márc. 15. 06:47
Minek neked barátnő, ha ő még idegesít?
2024. márc. 15. 06:50
Komoly kapcsolatok vannak...
2024. márc. 15. 06:54
Hát ha szóltál előre, hogy nem fogod figyelembe venni akkor miért kegyetlenség? Ő miért nem gondolkodott előre, hogy kevesebbet írjon vagy akkor amikor tényleg fontos? Magának csinálta. Vigasztalja az anyja, barátnője, testvére. Te meg majd fogod ha akarjátok a jövőben. Ha tapad mint a ragasztó és nem érdekli, hogy téged zavar akkor egye meg amit főzött.
2024. márc. 15. 07:17
Az egója nem bírta elviselni, hogy eleged lett belőle. Gondolom arról a közeli barátról is most hallottál tőle először.
2024. márc. 15. 07:40
Ez vminsérült beteg nő agyilag?
2024. márc. 15. 07:41
Ilyen nincs egy felnőtt kapcsolatban basszus. Nem tudom elhinni.
Tehát ahelyett, hogy szakitanal vele (mert láthatóan se nem tiszteled, se nem szereted), inkább csenddel bünteted, amikor egyedül akarsz lenni.
Ráadásul egy ilyen helyzetben fordítasz neki hátat? Neked kvara nem való kapcsolat.
2024. márc. 15. 07:55
Ha napokig nem válaszolna/írna/kommunikálna velem a párom, minden gond nélkül hagynám ott a francba, remelem, ő is megteszi veled.
2024. márc. 15. 07:56
Menekülj ettől a manipulatív hölgyikétől, amíg tudsz. Még a barátja betegségét is arra használja, hogy őt kelljen pátyolgatni. Ha egyáltalán létezik az a barát és létezik az a betegség. Az ilyeneknél mindig van készen valami tragédia, amit elő lehet rántani, ha valamit el akar érni.
2024. márc. 15. 09:11
Kapcsolódó kérdések: