Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétséget csinàltam?Besokalltam kicsit a barátnőmtől,hogy állandóan irogatott.Momdtsm is neki,néhány napig nem beszéltem vele.Kiderult,hogy egy közeli baratja nagyon beteg.Tegnap bepanikolt és temérdek üzenetet küldött nekem,és szinte könyörgött,
Figyelt kérdés
hogy menjek el hozzá,ne hagyjam egyedül este,mert annyira kikészült a rossz hír hallatán. Sok üzenetet írt,kérte,könyörgött,hogy találkozzak vele,mert nem akar egyedül lenni,lelkileg szarul van,de én egyetlen üzenetére se válaszoltam. Kegyetlenség volt vagy megérdemelte?2024. márc. 15. 06:36
11/16 anonim válasza:
5 & 10: Ti nem vagytok normálisak és csőlátásúak vagytok.
12/16 anonim válasza:
Itt miért hagyja mindenki figyelmen kívül, higy a kerdezo napokig DIREKT, jatszamazas miatt nem volt hajlandó kommunikálni a parjaval? Valahogy nehezen hiszem el, hogy valóban sokat irt volna, inkább arról van szó, hogy neked elég felőle heti 1-2 alkalommal hallani, ő meg komolyabban vesz téged, mint kene.
13/16 anonim válasza:
Pont ezt akarom mondani!
Kérdező!
Már ott kezdődik a probléma, hogy elvileg kapcsolatban vagytok/voltatok és te napokig nem akarsz beszélni. Aztán a történtek fejében a kapcsolati és általában emberi hozzáállásod komolyan kezelendő probléma! Mantrázok arra, hogy szakít veled vagy te bocsánatkéréssel szakítasz vele! Amikor valaki ezt művelte velem, megettem reggelire.
35/F
14/16 anonim válasza:
Bebizonyítottad, hogy nem szereted és nem tiszteled a párodat; ezek után képes vagy megkérdezni, hogy szemétség-e? Nyilvánvalóan az, és ha a párodnak van egy kis esze és öntisztelete, szakítani is fog veled.
15/16 anonim válasza:
Neked sem kapcsolatban, hanem a sarki kiskocsmában a helyed, ahol fullkészen bebizonyíthatod még a polgármester szomszédjának az unokatestvérének is, hogy te jobbat érdemelsz ennél...
Szerintem írnom kéne. Kicsit azért hánynom is - a magadfajtáktól. Még ha troll is vagy nemes egyszerűséggel.
16/16 anonim válasza:
Eddig nagyjából 4 kérdésedet törölték már, de csak folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!