Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom állandóan szellent. Mit lehetne vele kezdeni?
Napi vagy 50 alkalommal elfingja magát, de olyan hangosan hogyha a szobában teszi, a nappaliból hallani lehet. Múltkor rajtam volt a füles és még úgy is meghallottam, pedig max hangerőn volt.
Ráadásul olyan büdöseket, hogy a nyitott ablakon alig bír távozni. Egyik nap is lefürödtem, majd bementem a szobába hozzá, hirtelen azt hittem valami megdöglött.
Ha sétálni megyünk, akkor is sorozatokban dől belőle a gáz, mintha katalizátorként hajtaná őt.
Amikor megpihenünk valahol, például a tónál, tök romantikus lenne, erre akkorát elereszt, hogy rezeg alattam a pad. Néha olyan agresszíven és hangosan távozik belőle, hogy azt hiszem mindjárt felrobban. Mitől van ez?
"hirtelen azt hittem valami megdöglött." 🤣
amúgy valami bélflórjával lehet. a baktériumokat kéne valahogy átnevelni. ilyen irányba keresgélj.
de lehet valami ilyen kefir vagy valami élőflórás dolog is jó lehet.
Nyilván sokat zabál egyszerre. Posvány lesz benne az étel, az gázosodik. Gondolom dagaDT is
Dugót kell verni a seggébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!