Állandóan fingok. Mit tehetek ellene?
Egészségesen étkezem, lassan eszek, keveset, vékonyka vagyok, mégis brutális mennyiségűt és minőségűt szellentek. Gyümölcs, zöldség, gabona, hús, csoki- ezeket eszem
Tejtermékeket hanyagolom
A bélgázokat a bélbacik termelik az általunk fel nem használt szénhidrátokból.
Bármilyen cukorból. Fruktózzal főleg vigyázni (kukoricaszirup, gyümölcsök)
A fel nem szívódó rostokból.(Zöldség, gyümölcs, tk pékáruk)
A sok gyümölcs, zöldség, gabona bélgázt/puffadást okoz. Na meg a cukor is ami a csokiban van.
Ehhez még az is hozzátehet ha érzékeny vagy a gluténra, ami a gabonákban van.
Na de akkor most mi az okosabb? Gyümölcsöket enni, ami nyilván egészség, vitaminforrás, rostokban gazdag, jótékony hatású és ennek a következményeit (puffadás, bélgáz) megszenvedni, vagy inkább ne is együnk ilyesmit, hátha csökken a béltermelődés? Nem tudom, mit lehetne tenni. Egyesek olyan könnyedén élnek ilyen dolgokon, sportolnak és soha egy panaszt nem hallok efféle dolgokra.
De nekem ez nagyon kellemetlen és zavaró!!
A jóból is megárt a sok!
Nem szabad túlzásba vinni, mindenből csak keveset és változatosan így egészséges.
És tejterméket miért nem eszel?
Ha nem vagy laktóz érzékeny nyugodtan ehetsz ilyeneket is, mert ezek is egészségesek.
És a többi tejterméket sem?
Tejföl,túró, joghurt, sajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!