Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja állandóan beteg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja állandóan beteg, ezért nem találkozik velem. Ti elhinnétek?

Figyelt kérdés

A “párom” (bár már nem is tudom annak nevezni) az elmúlt 3 hónapban kb. 10 találkozót mondott le betegségre hivatkozva (taknyos, lázas, megy a hasa, köhög). 2 alkalommal jött össze a találkozó, akkor úgy tűnt, hogy minden rendben így nem firtattam a dolgot, gondoltam tényleg csak sokat betegeskedett mostanában, de utána újra több alkalommal megtörtént. Most én is lázas beteg voltam 1 hétig és én se mentem volna ilyen állapotban sehova, ezt megérti az ember, de van ilyen, hogy 3 hónapon keresztül mindig akkor, amikor találkoznánk?

Táppénzen 1 napot sem volt, elég munkamániás, de ha annyira rosszul lett volna dolgozni se tud menni, én se tudtam volna a héten dolgozni…

Ami miatt felteszem ezt a kérdést, hogy én úgy érzem már nem vagyok fontos neki csak gyáva ezt kimondani, de ha meg nem hazudik és tényleg nehéz hónapjai vannak, akkor meg nem fair emiatt eltàvolodnom nekem is tőle. Így tanácstalan vagyok.

2024. márc. 15. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy hangzik, mintha fogadásból csinálná, minél több hétig bírod a szívatást anélkül, hogy kidobnád, annál több sört fizetnek neki a haverjai.
2024. márc. 16. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a francba, nem kell vele szóba állni, hasonlóan lerázósan kell hozzáállni " jaj, figyu, nem tudom, nagyon elfoglalt leszek, és most is mennem kell, szia". Ha nem kamu, meg fogja találni a módját, hogy megkeressen, ha meg arra játszott, hogy te tedd ki, mert még ahhoz is gyáva, hogy ő mondja meg, hogy már nem érdekled, akkor szenvedjen legalább azzal, hogy időnként rádír...
2024. márc. 16. 07:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértelmű számomra, hogy ez egy játszmázós figura, tehát nem érdemli meg a figyelmedet.
2024. márc. 16. 09:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha rákérdznél meséld el mégis mi akart ez lenni.
2024. márc. 16. 11:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a harmadik alkalom után elbúcsúztam volna.
2024. márc. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!