Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Páromnak van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Páromnak van egy fiú barátja, akivel néha találkozik.

Figyelt kérdés
1000% hogy nincs és nem is volt közöttük semmi, de engem mégis zavar. Hogy küzdhetném le magamban ezt a beteges féltékenykedést vagy nem is tudom hogy nevezzem? (25F)
2023. nov. 12. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyenek barátaid vagy olyan köröd sztorik helyek amik fontosabbak.
2023. nov. 12. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
A legjobb lenne megismerkedned a sráccal.
2023. nov. 12. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

"1000% hogy nincs és nem is volt közöttük semmi"

Aha, álmodozzál csak.

2023. nov. 12. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Barátkozz te is, legyenek tőle különálló programjaid.
2023. nov. 12. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Okos 3-asra: 18 évtől barátja vagyok egy lánynak, neki közben 14 évre lett párja, folyamatosan összejártunk, aludtam is nála, dolgaim is vannak nála, közben nekem is lett párom, senki nem kavart félre senkivel. Mindenki magából indul ki. :P

35/F

2023. nov. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!