Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol a padlóra kerültél?

Figyelt kérdés

Tehát ami nagyon megviselt. Mitől volt, hogy jöttél rendbe ebből?

Olyan kapcsolatban ahol nem fizikai erőszak, vagy ilyesmi volt, hanem elvoltak kiabálás nélkül mégis nehéz volt.

2024. jún. 29. 23:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, ha maradnak körülötted barátok az jó, de a kor előrehaladtával a többség elkopik. Ha a kutya se nyitja rád az ajtót, meg kapsz havi egy-két érdeklődő telefonhívást, hogy mizu, hiába is lennél te pozitív hozzáállású, az őrületbe kerget egy idő után a magány a kongó négy fal közt délután, este, hétvégén és az ünnepnapokon.
2024. jún. 30. 22:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Próbálok talpraállni, de nem tudom, sikerül-e valaha. Mondják nekem is, élvezzem a szingliséget, milyen jó, szabad vagyok, bármikor azt csinálhatok, amit akarok, nem kell alkalmazkodni, megfelelni, stb. Valakinek ez tetsző életforma, vannak ilyen emberek, akiknek nincs igényük párkapcsolatra, vagy elég nekik, ha időnként összejárogatnak valakivel, de elköteleződni nem akarnak, elvannak a kis világukban, más dolgok fontosak számukra, ezt megértem és elfogadom. De én sajnos nem ilyen vagyok, nekem hiányzik a társ, akivel megoszthatnám a mindennapokat. Mit ér az élet egyedül?
2024. júl. 1. 10:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Még kapcsolat sem volt, de padlóra kerültem! 😂

Új célok fogalmazódtak meg bennem, azokkal próbálom lekötni magam. Majd idővel könnyebb lesz, kellemes emlék lesz belőle, remélem. Egyébként minden nap összefacsarodik a szívem miatta. Remélem, hogy ő boldog.

2024. júl. 3. 06:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!