Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol a padlóra kerültél?
Tehát ami nagyon megviselt. Mitől volt, hogy jöttél rendbe ebből?
Olyan kapcsolatban ahol nem fizikai erőszak, vagy ilyesmi volt, hanem elvoltak kiabálás nélkül mégis nehéz volt.
Igen, volt, többször is...
Ezeknek a csalódàsoknak köszönhetően nagyon szépen megtanultam saját magamat jobban becsülni és jól érezni magam a bőrömben. Szóval én abból a nézőpontból közelítem meg az egészet régóta, hogy hàlàs vagyok a szabad életemért.
Természetesen ettől még vannak sebek nyilván,amik talán nem forrnak be soha egészen, meg persze vannak nekem is sírós napjaim, nekem is vannak emlékbetöréseim durva élmények àltal, van plàtói szerelmem, sőt, szerelmi bànatom is...
Mindezek mellett, illetve ellenére van hol lakom, van mit ennem, van hol dolgoznom, vannak baràtaim, szociális életem,tornàzom, csinosan jàrok, megyek nyaralni, szeretnek az emberek, vannak sikereim,stb.
Én mindig, amikor elkeseredem,próbàlom ezt nézni, nem a dolgok negatív oldalát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!