Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol a padlóra kerültél?

Figyelt kérdés

Tehát ami nagyon megviselt. Mitől volt, hogy jöttél rendbe ebből?

Olyan kapcsolatban ahol nem fizikai erőszak, vagy ilyesmi volt, hanem elvoltak kiabálás nélkül mégis nehéz volt.

2024. jún. 29. 23:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Utolsó ugyanezt írtam volna én is
2024. jún. 30. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csinálni kell és kész. Kisíria magát az embernek és semmin nem rágódni!
2024. jún. 30. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben ezt én is tudom, sírni, meg majd az idő megoldja, meg ne gondolj rá. Persze, de míg benne vagy, ez nem olyan egyszerű. Sosem gondoltam, hogy megélem ezt a poklot. A megoldáshoz sajnos nem lettünk közelebb.
2024. jún. 30. 16:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Igen okosabbak nem lettünk
2024. jún. 30. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad kell lelkileg építened. Ha van táraság hozzá aki segít benne akkor csináld úgy!
2024. jún. 30. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a baj, nincs társaságom, 30 felett már nem egyszerű új barátokat szerezni. Melóhelyen is akik vannak, többnyire foglaltak, persze eldumálunk odabent, de ennyi. Marad a lélekölő magány. És mielőtt megkapom, hogy sír a szám, pl. barátkozzak mondjuk itt, ugyan minek? Hányszor panaszkodtak már arról, mindenki eltűnik, meg nem tudja mit akar, a pár szavas, semmitmondó írogatást meg nem szeretem. Amúgy kinek is volna érdekes beszélgető partner egy sebeit nyalogató ember. Ha lelkileg rendben volnék, tudom, nekem sem volna az. Nyilván, az ember a barátját meghallgatja. De egy elkeseredett vad idegennel én sem hiszem, hogy tudnék mit kezdeni.
2024. jún. 30. 17:30
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ti mennyire súlyosak vagytok banyek?!
2024. jún. 30. 17:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy neked jól megy a sorod, sosem tudhatod, aki elkeseredett, milyen sorscsapások, traumák érték a múltban, az élet nem oszt mindenkinek jó lapokat.
2024. jún. 30. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy mindeki bonyolít vagy leszarja mi lesz és a közös pontot, hogy egymáson segítsenek azon nincs rajta sok pár. Nekem egy barátom sincs. Évek óta. Jee! Van egy hapsim, de nem barátnőként kezel. Ez is pipa. Begörcsölök sokszor mert azon kattogok, hogy mit cseszek el. Magamra maradtam és az érzelmeim megtanultam szabályozni.
2024. jún. 30. 18:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen, volt, többször is...

Ezeknek a csalódàsoknak köszönhetően nagyon szépen megtanultam saját magamat jobban becsülni és jól érezni magam a bőrömben. Szóval én abból a nézőpontból közelítem meg az egészet régóta, hogy hàlàs vagyok a szabad életemért.

Természetesen ettől még vannak sebek nyilván,amik talán nem forrnak be soha egészen, meg persze vannak nekem is sírós napjaim, nekem is vannak emlékbetöréseim durva élmények àltal, van plàtói szerelmem, sőt, szerelmi bànatom is...

Mindezek mellett, illetve ellenére van hol lakom, van mit ennem, van hol dolgoznom, vannak baràtaim, szociális életem,tornàzom, csinosan jàrok, megyek nyaralni, szeretnek az emberek, vannak sikereim,stb.

Én mindig, amikor elkeseredem,próbàlom ezt nézni, nem a dolgok negatív oldalát.

2024. jún. 30. 21:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!