Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szexel, nem akar házasságot se összeköltözni de nem tudom elhagyni. Fogalmam sincs mit kéne tennem?
#10: Ki kell mellette tartanod, de ki ám! Kutya kötelességed, ez a 3,5 fél örök elköteleződést kell, hogy jelentsen!
És most- a fenti 2 mondatot szem előtt tartva- képzeld el vele a köv. 50 évedet! Szépnek látod? Ha nem, akkor vegyél egy üveg bort, egy nagy doboz fagyit, majd rúgd ki életed szerelmét! Ma péntek van, ideális az időpont egy szakításra, hétfőre márt munkaképes leszel!:)
És egy ilyen faszi már volt házas, és most is hozzá akar menni egy nő!
Én valamit nagyon rosszul csinálok.:)
Tényleg nem tudod mi kell csinálni?
El kell hagyni.
"Ő már volt házas de kapcsolat elején azt mondta h engem elvesz majd. Aztán már azon a véleményen van h nem kell az"
Vajon miért ment tönkre a házassága? Hm, nem is értem?
Szerinted veled nem ugyanez lenne?
Annyira egyértelmű. Így fogsz kifutni az időből minden téren, és később fogod csak megbánni hogy nem voltál elég erős a szakításhoz. Értékes éveid mennek el amit fordíthatnál egy olyan pasira is aki viszonozza azt amit tőled kap. És itt nem csak a szex hiányáról van szó, hanem magához a kapcsolathoz való hozzáállásról is.
Ez a pasi magasról leszar téged, egy kényelmes opció vagy neki, és ennyi. Ő saját magát szereti és a saját kényelmét. Az a férfi, aki szeret, az veled akar lenni. Pont. Melletted akar ébredni, veled akar élni, és feleségül akar venni belátható időn belül.
Itt ezek a célok nincsenek kilátásban, és akármit csinálsz, soha nem is lesznek, mivel ez a férfi nem szerelmes beléd.
Nem szerelmes, nem akar veled szexelni, ugyan tudja, hogy ez neked gond, leszarja azt is, nem csinál vele semmit, sőt, annyira sem felnőtt, hogy erről nyíltan beszéljen.
Már miért kéne kitartanod mellette? Ő mit tesz azért, hogy te kitarts mellette? Őt mennyire érdeklik a te szükségleteid, vágyaid, terveid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!