Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki értékeli a biztonságot?
Nem férfiatlan nyafogás lenne a kérdésem és nem is bulváros panaszkodás, de tényleg, érdekelne így "négyszemközt", teljesen anonim módon: tényleg zavaró és unalmassá válik egy kapcsolat, ha tudjuk, hogy biztonságban vagyunk a partnerünk mellett, nem fog megcsalni, stb.?
A legutóbbi barátnőmmel volt egy tök őszinte beszélgetésem. Nem tűnt olyan lánynak, aki hajlamos a traumakötésre, de fél év után azért szakított velem. Az ok az volt, hogy bár nem volt unalmas a kapcsolatunk: utaztunk, szórakoztunk, mozi, színház, szabadulószoba, kirándulás és a hétköznapokban is apróságokkal leptük meg egymást úgy, mint vacsik, piknik a szőnyegen, kis üzenetek, de mégis...azt mondta, hogy hiányzik neki az érzelmi hullámvasút, hogy kicsit aggódjon, hogy elveszíthet. Látja, hogy nem nézek meg más lányokat a szemem sarkából, nincs egy félszeg mosoly sem a pultos lányra és annyira biztosnak érezte, hogy én nem megyek mellőle sehova, hogy kiszeretett belőlem. Én tényleg nem tudom, hogy ezen akarjak-e változtatni egyáltalán. Én lojális vagyok, priorizálok és nem hozom megalázó helyzetbe a másikat.
És nem igaz az sem, hogy én maradok, ha esik, ha fúj. Megmondtam neki, hogyha rosszul bánna velem, bántana, akkor nyilván pár javítási kísérlet után kilépnék. De ezt ő nem így érezte.
Szóval: velem van a baj, vagy a választottjaimmal? Gyűlölök általánosítani, de tényleg ilyen a többség?
A nők többsége ertékeli a biztonságot.
Elképzelhető, hogy kicsit túllihegted a sok programot, utazást stb. A kutya is jódó'gában veszik meg szitu. Masik elképzelés: nem szeretett eléggé - kifogás.
13 évig éltem hullámvasútban szóval soha többet.
Ezerszer inkább a megszokottság és a masoknak "unalom" -hoz hasonlító valami.
Majd egyszer megkapja az exed.
Én amúgy igyekszem olyat választani akire nem buknak a nők és visszahúzódó. Eddig bejött, új tarsam meg nem lesz több, a mostani végleges 😃
Ez a feldolgozatlan traumák kivetülése. Gondolom úgy nőtt fel, hogy az érzelmi biztonság nem volt jelen és hiába tudja az agyával h az a normális, amíg nem dolgozza fel a múltbeli dolgokat addig uncsi lesz neki.
De nem minden nő hordoz ilyen traumákat, illetve aki igen, van aki foglalkozik vele és dolgozik rajta. Szóval nem minden nő ilyen, de vannak.
A 14-es rátapintott a lényegre! Ha a csaj azt szokta meg, hogy ennyire érzelmi hullámvasút volt az élete mindig azokkal akik körülvették, és ezt szokta meg, akkor neki ez a természetes és a normális.
A párom valaha hasonló volt, de ő pont a stabilitásra vágyott, hogy biztonságban érezze magát, de mivel eddig bántó kapcsolatai voltak, sosem hitt ebben. Sok idő volt, amíg elkezdte ő is jólérezni magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!