Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kifejlesztenének egy gondolatolvasó appot, a párkapcsolatok nagyrésze tönkremenne?
Figyelt kérdés
Pl. az app segítségével a béta pasi rájönne, hogy a csajszikája sex közben mindig a szomszéd chadre gondol.2024. jún. 24. 06:41
1/8 anonim válasza:
Nem ezért mennének tönkre. Sok helyzet van, amiben hatalmas segítség, hogy nem halljuk egymást. Így tud az ember disztingvált maradni egy vitàban, vagy alkalmazkodni a másikhoz akkor is, ha nem ért egyet. Sok olyan gondolat van az ember fejében, ami sértené, megbántaná a másikat. Ha lenne ilyen gép, nem sok emberi kapcsolat (baráti, munkahelyi, családi, szerelmi) tartana ki.
Az önbizalom hiányos "béták" illetve ezek női megfelelői meg lehet nagyon meglepődnének, hogy a párjuknak tényleg tetszenek... az mondjuk érdekes lenne, hogy erre mit tudnának reagálni.
2/8 anonim válasza:
App nelkul is levaghato ha a masik masra gondll szex kozben. Pl csukva a szeme meg ezek.
5/8 anonim válasza:
Az én barátnőmnek mindig csukva van a szeme szex közben, akkor is amikor nyalom.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
A pasik altalaban nezik a nőt a latvany miatt. Aki nem az masra gondol.
8/8 anonim válasza:
#7 Vagy épp annyira élvezi! És ez nálam is így van. Mikor nyitott, mikor csukott szem. De élvezet közben én pl. ösztönösen becsukom. És a párom is.
#4 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!