Ha kifejlesztenék egy okostévét, ami (felvételes időeltolással, szignálfelismeréssel) automatikusan átugorja a reklámblokkokat, akkor hőbörögnének ellenem jogilag a tévétársaságok meg a tukmálók?
Nagyon egyszerű a megoldás.
A hangerőt kell figyeltetni egy programmal, mert a reklámok jóval hangosabbak.
És törvény tiltja, hogy hangosabb legyen.
A TV társaságok meg bekaphatnák.
Ennek nem lenne sok értelme.
Pl. este 6-os műsort néznél a TV-ben. 1/3-a reklám, akkor nálad este 6:20-kor kezdődne a műsor? Nem lenne egyszerűbb akkor már csak simán felvenni és akkor megnézni amikor akarod a reklámokat áttekerve?
Amúgy biztos nem néznék jó szemmel, de valószínű nem tennének ellene semmit mint ahogyan a böngészős reklámblokkolók ellen se nagyon.
#3 reklámblokkolók ellen dehogynem tudnak tenni.
Már számos oldal van, ami nem hagyja egyiket sem. Feljön egy üzenet, hogy ha te blokkolod a reklámjainkat, amiből élünk, akkor mi is blokkoljuk a tartalmat, és nem enged hozzáférni a tartalomhoz.
A tévénél pedig, ha lenne ilyen készülék, ami a reklámokat kihagyja, akkor a tévétársaságok is megtalálnák rá az ellenszert. A film csúcspontjait, kulcsjeleneteit reklámhoz hasonló tulajdonságokkal látnám el, biztos lenne rá módszer, és visszajátszáskor ezek sem lennének benne a felvételben... haha
#6-nak:
És lemondanál a nagyobb hangerőről is?
Mert csak akkor működne.
Egyébként nekem van olyan set-up boxom, amelyikkel lehet pillanatmegállítót használni. Hogy mennyi időt tud felvenni, az attól függ, hogy mekkora pendrive-ot rakok bele.
Én is sokszor használtam a reklámok "kivágására". A film elején rányomtam, majd kb fél óra múlva kezdtem el nézni.
Ha reklám jött, átpörgettem. És eközben persze folyamatosan rögzítette a valós idejű filmet is.
Szolgáltatót váltottam úgyhogy már nem tudom használni, legfeljebb a földfelszíníeket tudnám vele nézni.
Salx Narval-nak:
Naiv vagy.
Tényleg azt hiszed, hogy ha a társaságok több előfizetői díjat kapnának, akkor nem baxnák tele reklámmal hogy még több lóvéjuk legyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!