Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha kifejlesztenének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha kifejlesztenének mesterségesen egy olyan embert, aki biológiailag teljes mértékben nő, de van farka, lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 21:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%

Igen! Pont kapóra jönne, hogy van farka és dugni is tud.

Számomra ideális lenne. Nőben évek óta olyan partnert keresek, aki jobbszeret fiú szerepben. De ilyen igényekkel meglehetősen nehéz párt, de még partnert is találni. Úgyhogy, igen!

2022. jún. 3. 21:06
 2/19 A kérdező kommentje:
A sok látens nem mer igenre nyomni.
2022. jún. 3. 21:26
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
Én biszex vagyok, de nem, a torzszülöttek nem érdekelnek
2022. jún. 3. 21:48
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
A heteróknak szerintem tudod a válaszát - pont azért heterók. Egyébként önellentmondásos a kérdésed. Akinek pötse van az nem nő (ettől még a nagy generb.zulásban annak szólíttatja magát aminek akarja). T'dod haver olyan ez mint a ruha: kényelmes is legyen és jól is nézzen ki. A Nő biológiailag is legyen az (ne egy átoperált gendercsoda), meg p.ncija is legyen.
2022. jún. 3. 22:18
 5/19 A kérdező kommentje:
#4: Nem úgy értem, hanem hogy genetikailag, ha lehetséges, létrehoznának egy embert, aki tökéletes nő, de van farka.
2022. jún. 3. 22:20
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
#5 genetikailag nem lehetséges és ettől a heterók még nem fogják nőnek tekinteni mert farka van ugyebár. Az átoperált nőket sem tekintik már nőnek a heterók.
2022. jún. 3. 22:25
 7/19 A kérdező kommentje:
#6: Az átoperáltakat én se tartom nőnek. De ha genetikailag létre lehetne hozni egy ilyen embert, az más lenne.
2022. jún. 3. 22:26
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Hidd már el, akárhogy hoznának létre ilyen "nőt", nem kellene.

Értsd meg, hogy a "biológiailag teljes mértékben nő" az kizárja azt, hogy fakra legyen. Mert ha van, akkor biológiailag nem lehet teljes mértékben nő. A farok léte eleve pl. a szűzhártya létét is kizárja, már ezért sem lehet teljes mrétékben nő, és sok más miatt sem. Szóval ne hasnálj egymásnak ellentmondó kifejezéseket!

2022. jún. 3. 23:23
 9/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne legyetek már ilyen értetlenek, itt egy példa:

[link]

A kérdés nem arra vonatkozik hogy lehetséges-e hanem hogy mit kezdenétek vele!?

Én kifúgáznám a réseit

2022. jún. 3. 23:53
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
#9 te azért vagy rágerjedve mert biszex vagy. Egy heterónak ez a kreatúra sosem lesz vonzó.
2022. jún. 4. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!