Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erőszaknak számít már ez?
Tegnap párommal nagyon összevesztünk. Úgy gondolta ő a tökéletes, ő mindenki felett áll, én meg egy utolsó sz@r vagyok. A végére már nagyon csúnyán veszekedtünk és eljutottunk oda, hogy én nem mertem már ellent mondani neki. Ezek után kitalálta, hogy dugni akar, csak én már ugye nem mertem itt szólni neki hogy nem szeretnék (bár tudja jól, hogy bizonyos okok miatt, akkor se igazán rajongok a dologért, amikor happy minden,, csak az ő kedvéért szoktam belemenni). Ő nem csak ezt erőltette, hanem olyan dolgokat is, amiket tudja, hogy nem szeretek közben (fejfogás orál közben, illetve olyan póz, amiben már többször próbálkoztunk, és tudja, hogy nekem fáj). Én próbáltam szólni neki, hogy nem igazan szeretném, mert így csak a szex játékának érzem magam, de ő erre csak azt mondta, hogy egyszer belefér és majd utána türtőzteti magát. Miután vége lett, annyit se bírt mondani hogy köszönöm, vagy legalább megölelni. Bekapcsolta a tv-t, majd kicsit később elment aludni. Majd ma reggel, miután elég erőt gyűjtöttem, hogy beszéljek vele erről, még én voltam akkor is a rossz, hogy én mit képzelek, és hogy ez közel sem volt az erőszakhoz (hiába mondtam hogy nem szeretném mert nem érzem jól magam). És eddig akárhányszor szóba került, ő állítja, hogy nem csak arra vagyok jó neki, de mégis minden más helyzetben meg en vagyok a hibás szerinte, és csak olyankor nincs semmi kifogása, ha nemi jó (az, hogy nekem mi a jó, az nála nem számít, felőle akár örökké szemvedheték is, az se hatná meg)
Hosszú lett, de köszönöm annak, aki végigolvassa (igazából az érdekel, hogy kívülállóként ti hogy látjátok ezt a dolgot, hátha úgy elhiszi, ha nem én mondom neki, hogy ez nem helyes, hanem sok-sok másik ember is)
Kedves Kérdező, 22- es válaszodra reagálva.
A nárcisztikus az anyjával él szimbiózisban, mint egy kisgyerek. Ketten szívják a véred jelenleg, a két parazita nem tud és nem is akar mást. Találnak egy gazdatestet(téged) és kínoznak, szadiznak, amíg el nem sorvadsz, vagy meg nem őrülsz. Ezt fizikai, verbális, érzelmi vagy szexuális abúzussal teszik. Sose azt nézd, hogy mit mond, arra figyelj mit tesz veled.
Magadat kell kimenteni ebből a "kapcsolatból".
Elköltözöl! Megtervezed hogy hová tudsz menni, és amilyen gyorsan lehet, Elmész!
Utána ráérsz hátralévő éveidben pszichológushoz járni!
#32 ezt egy privát üzenetre reagáltam, de leírom ide is, ebben benne van a válasz a kérdésre:
"Szia! Szerintem az állhat a háttérben, igen, ő az első komolyabb barátom. Előtte volt egy 1 hónapos kapcsolatom, de ott nem haladtunk semerre. Vele viszont 2 és fél éve tart ez a dolog, és igazából talán azért szerettem belé, mert korábban bárkivel éreztem úgy, hogy alakulnak a dolgok, végül mind elutasítottak, és már az önbizalmam is eltűnt, és csúnyának és haszontalannak érzem magam. Ő viszont sokkal figyelmesebb volt a kapcsolat elején még, az első három hónapban tipikus mintapasi volt, akiről mindenki álmodik, majd elkezdődtek a gondok. Az elején még viták árán ugyan, de tudott bocsánatot kérni, és belátta, ha ő hibázott (természetesen nem vártam el tőle mindig, hiszen tudom, hogy én is hibázok, csak akkor hibáztattam őt, mikor alá is tudtam támasztani miért gondolom így). Mostanra viszont eljutottunk oda, hogy én vagy befogom, vagy hallgatom, hogy miért vagyok én a rossz minden esetben. De ha azt merem mondani, hogy igen, mert ő olyan tökéletes, beszól, hogy nem az, mert ő is szokott hibázni (csak amikor meg arról van szó, hogy hibázik vmiben, mindig pont abban nem hibázott szerinte). És nekem olyan, mintha mennyiségre menne. Tehát hogy a kapcsolatot elején még többször belátta, hogy elrontott valamit, moat pedig azzal érvel sokszor, hogy ő már nagyon sokszor kért bocsánatot és ezért nem fog mégegyszer. Az utolsó kérdésedre pedig, azért nem tudom elengedni, mert hiszek abban tudat alatt, hogy ha a kapcsolat elején tudott normális lenni velem, akkor tudna még most is. Csak azt nem tudom, hogy ezt hogyan tudnám elérni, mivel azt is megígérte, hogy elmegy pszichológushoz hátha az többet tud mondani neki, de végül azzal is csak átvert"
Ide figyelj, te ártatlan kis madár, ebbe fogsz belepusztulni, ha azt gondolod, hogy miattad megváltozik!
A nárcisztikus kapcsolat dinamikája:
1 Love bombing-szerelem bombázás
2 Leértértékelés
3 Eldobás
4 Visszaporszívózás
Ezt mind megtalálod a youtubeon
Ezeket a köröket fogod futni hónapokig, évekig, évtizedekig vagy a legrosszabb esetben, amíg a halál vagy a diliház el nem választ!!!
Hajrá szép kilátás, pottyantasz egy gyereket és rád záródik a börtön ajtaja és megkezdődik a haláltusa. Na onnan tényleg menekülni fogsz az életedért!
Az az idilli kép él a fejecskédben, amilyen az elején volt, röpke 3 hónapig. Ez a manipuláció pozitív része, ezt jegyzi meg az agyad, az érzékszerveid, és ebbe a fantázia világba kapaszkodsz 10 körömmel. De lefognak szakadni nem csak a körmeid az ujjaid és karod is, ha nem engeded el.
Később már csak szeretet morzsákat, hitegetést és hamís ígéreteket kapsz, ami benne tart a kapcsolatban. Ezért ígérte meg, hogy pszichológushoz megy. Dehogy megy, esze ágában sincs. Meg minek is menne, hiszen ő maga a tökéletesség, neki nincs baja.
Ez a valóság, és te nem akarod meglátni.
"eljutottunk oda, hogy én nem mertem már ellent mondani neki"
Nem kell erőszak, ha magadtól belemész olyanba, amit nem akarsz."
Erőszak akkor is, ha nem mer ellentmondani. Félelemből ment bele.
"Hosszú lett, de köszönöm annak, aki végigolvassa (igazából az érdekel, hogy kívülállóként ti hogy látjátok ezt a dolgot, hátha úgy elhiszi, ha nem én mondom neki, hogy ez nem helyes, hanem sok-sok másik ember is)"
Azért írtad ki a kérdést, hogy az orra alá dörgöld. Ez annyit ér, mint a halottnak a csók. Mintha egy ragadozóval(oroszlánnal) veszekednék, hogy miért nem füvet eszik. Hagyja már békén a gazellákat futkosni, és holnaptól legyen vega. Ez egy vicc.
Attól mert megkérdezed a gyakori közönségét, és megmutatod neki( ami a világ legnagyobb b@lf@szsága) még te nem hiszel saját megérzéseidnek, nem hiszel a gondolataidnak, a szemednek.
Igen az oroszlán egy qurv@ nagy ragadozó és ha felismerjük el kell onnan menekülni. Nem fűvel kínálni, hogy hátha nem esz meg.
Már mindent leírtak előttem, én csak kiegészíteném.
Az a 3 hónap az elején, amikor tündibündi volt, az az ún. nárcisztikus maszk, amire pont azért van szükség, hogy magához láncoljon. Ha az első randin azzal indít, hogy leb@sz két hatalmas pofont, a következőre nem mész el.
MINDEN bántalmazó kapcsolat egy tündérmesével kezdődik. Te már felnőtt vagy (remélem), a meséket hagyd meg a Disney-nek. Ne áltasd magad, soha nem fog megváltozni, mert valójában soha nem volt olyan, mint az elején, azt csak eljátszotta, hogy behálózzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!