Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek erőszaknak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erőszaknak számít már ez?

Figyelt kérdés

Tegnap párommal nagyon összevesztünk. Úgy gondolta ő a tökéletes, ő mindenki felett áll, én meg egy utolsó sz@r vagyok. A végére már nagyon csúnyán veszekedtünk és eljutottunk oda, hogy én nem mertem már ellent mondani neki. Ezek után kitalálta, hogy dugni akar, csak én már ugye nem mertem itt szólni neki hogy nem szeretnék (bár tudja jól, hogy bizonyos okok miatt, akkor se igazán rajongok a dologért, amikor happy minden,, csak az ő kedvéért szoktam belemenni). Ő nem csak ezt erőltette, hanem olyan dolgokat is, amiket tudja, hogy nem szeretek közben (fejfogás orál közben, illetve olyan póz, amiben már többször próbálkoztunk, és tudja, hogy nekem fáj). Én próbáltam szólni neki, hogy nem igazan szeretném, mert így csak a szex játékának érzem magam, de ő erre csak azt mondta, hogy egyszer belefér és majd utána türtőzteti magát. Miután vége lett, annyit se bírt mondani hogy köszönöm, vagy legalább megölelni. Bekapcsolta a tv-t, majd kicsit később elment aludni. Majd ma reggel, miután elég erőt gyűjtöttem, hogy beszéljek vele erről, még én voltam akkor is a rossz, hogy én mit képzelek, és hogy ez közel sem volt az erőszakhoz (hiába mondtam hogy nem szeretném mert nem érzem jól magam). És eddig akárhányszor szóba került, ő állítja, hogy nem csak arra vagyok jó neki, de mégis minden más helyzetben meg en vagyok a hibás szerinte, és csak olyankor nincs semmi kifogása, ha nemi jó (az, hogy nekem mi a jó, az nála nem számít, felőle akár örökké szemvedheték is, az se hatná meg)

Hosszú lett, de köszönöm annak, aki végigolvassa (igazából az érdekel, hogy kívülállóként ti hogy látjátok ezt a dolgot, hátha úgy elhiszi, ha nem én mondom neki, hogy ez nem helyes, hanem sok-sok másik ember is)

2024. jún. 22. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
*rá tolni
2024. jún. 22. 09:45
 12/51 anonim ***** válasza:
9-es Már rég szakítanod kellett volna, de még ma sem késő.
2024. jún. 22. 09:45
 13/51 anonim ***** válasza:
8-as, nem egyszeri alkalomról van szó ahogy olvastam, rendszeresen ez a helyzet. Azért csak vegye már a lapot a másik fél ha nem élvezi a szexet, és ennek hangot is ad, a másik fél. Nem a szexre kell nemet mondani az egész kapcsolatra, ha ilyen erőszakos a partner hiszen ez egy megalázó helyzet.
2024. jún. 22. 09:47
 14/51 anonim ***** válasza:
71%

Egyértelmű a leírásból, hogy erőszakos.

Te azt teheted, hogy eltávoldsz tőle, minnél hamarabb. Gyorsan siess!

Aztán, ha nem vagy vele irány egy pszichológust felkeresni, ezt most is megteheted, ha van rá lehetőséged.

Oka van annak, hogy miért vagy áldozata egy ilyen undorító vadbaromnak! Ez nem kapcsolat és messze nem szeretet. Ez nettó bántalmazás! De neked kell kilépni belőle, addig amíg ott vagy kínozni fog!

2024. jún. 22. 09:50
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

13

És mégis ki állította az ellenkezőjét? A kérdező rég el kellett volna hagyja ezt a férget.

De aki pofozkodásra bíztat egy nőt, akire eleve veszélyt jelent az erőszakos párja az nem normális. Az adott szituációban garantálom, hogy ő sem merne megütni egy agresszív férfit.

2024. jún. 22. 09:54
 16/51 anonim ***** válasza:
35%

A pr.stik legalább megkérik az árát.

Más meg nem.is akarja vergodik is rajta de belemegy ingyen is mégis.

2024. jún. 22. 09:55
 17/51 anonim ***** válasza:
31%

Én is hasonló vagyok mint a párod, narcisztikus, alázó, degradáló, mindig a barátnőm a hülye, szavakkal is durván sorozom. De a szexet illetően sosem csináltam ilyet, tudom, hogy a nők furcsa lények, kell nekik idő míg érzelmileg visszazökkennek, ez lehet akár 1-2 óra, rosszabb és hosszabb esetben 1-2 hét is akár. Ilyenkor én nem kezdeményezek, mert akármilyen egy rohadék, szemétláda, narcisztikus gci vagyok, tudom, hogy amit okoztam az fáj a másiknak. Ezért mindig megvárom az ilyen eseteknél, hogy ő kezdeményezze a szexet. Van amikor még aznap összejön, van amikor 2-3 hét múlva oldódik fel.

Én, mint címeres narcisztikus, szerintem ez a férfi még nálam is rosszabb, pedig én is ritka nagy patkány féreg vagyok. Mondjuk én fizikailag nem nagyon szoktam bántani őt, eddig 2-3 alkalom volt amikor dulakodtunk.

2024. jún. 22. 10:02
 18/51 anonim ***** válasza:
79%
Az egyik válaszoló kérdezte, hogy miért van még vele a kérdező. Azért van vele, mert erre indul be, ehhez a gusztustalan, gerinctelen típushoz vonzódik, mert a férfiasságról kialakult képe elég csúnyán eltorzult. Érdemes lenne szerintem segítséget kérnie ezzel kapcsolatban, mert mire magától rájön erre, addigra már lehet, hogy olyan traumák lesznek mögötte, hogy valószínűleg sose lesz már egészséges párkapcsolata.
2024. jún. 22. 10:06
 19/51 Noren1989 ***** válasza:
83%

Làtlelet, feljelentés, elköltözés.

Ha engem kérdezel, ez a normàl sorrend.

2024. jún. 22. 10:07
 20/51 A kérdező kommentje:
A kérdésekre válaszolva, én se nagyon tudom miért maradtam még eddig vele. Talán azért, mert ahányszor rákérdeztem, hogy szeret-e, mindig az volt a válasza, hogy ha nem szeretne, nem költene rám. Én hülye pedig bedőltem neki...
2024. jún. 22. 10:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!