Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom a férjemnek felnyitni a szemét?
A férjemmel egy nagyon jól működő házasságban élünk, egyetlen egy probléma van: egy gyerekkori barátja.
Ez a gyerekkori barátja egy igazi gyökér. Mikor összejöttünk konkrétan féltékeny volt rám. Közös programokat akart folyamatosan megtorpedózni és bunkó volt. Akkor a férjem leállította és nem nagyon volt gond. Pluszban ki is költözött külföldre. Persze ha haza látogatott akkor a férjemnek haptákban kellett állnia. Ha éppen nem ért rá, mert már programunk volt akkor besértődött. Mikor megtudta, hogy össze házasodunk akkor a gratulációja is inkább egy leszólás volt de már nem érdekelt.
Természetesen az esküvőn is vicceskedve ilyen "kedvesen" beszólogatott. De mivel már nem volt az életünk része, nem akartam a férjemet ezzel piszkálni. Ő is tudta és érezte, hogy ez nem jó így. De mindig védte a barátját, hogy ilyen olyan gyerekkori dolgok miatt ilyen, de amúgy jó gyerek ő.
Na de, 2 napja jött a hír, hogy haza költözik. Mi nem költöztünk messze a szülővárosunktól és ugye ő is innen származik. Tehát közel lesz, nagyon közel.
Már mindenféle nyári program ötletet küldött a férjemnek, hogy ide meg oda kell menjenek. Várandós vagyok, nyár végén szülök.
A férjem már próbálta volna ignorálni, de mint egy rossz mérgező kapcsolatban jön a lelki terror. Augusztus végére is kitalálta, hogy a SZIN fesztiválra menjenek. Mondta neki a férjem, hogy biztosan nem, hát akkora vagyok kiírva. Annyit fűzött hozzá, hogy egyedül is meg tudok szülni, nem kell hozzá a férjem. Ezen be is rágott, rá is nyomta a telefont. De utána jött a bocsánatkérés, hogy nem úgy gondolta ne haragudjon.
Nem tudom mit csináljak, hogyan nyissam fel a férjem szemét, hogy egyszer S mindenkorra ezt be kellene fejezni, mert ennek így nem lesz jó vége.
Teljesen más életet élnek, más a prioritás és egyszerűen nem tudom őt elviselni. Nem tudom felfogni, hogy egy 42 éves férfi ennyire élettelen legyen, hogy a családos barátjáról nem tud lemászni.
Sajnos nem minden esetben. Nem akarja megbántani és inkább enged neki.
Persze nekem nem kell haverokodnom vele, de nem tudom elviselni a húzásai miatt.
Tipikus feleség hozzáállás, házasság után teljesen ki akarják irtani a férfi privát életét.
Most változtass magadon, mert ha ennyire eltiprod a férjed minden szórakozását, két-három gyerek után, amikor +40 kiló lesz rajtad, csont nélkül ott fog hagyni egy pipért, aki hagyja élni is.
Egyáltalán nem írtom ki a férjem életét. Vannak más barátai akiket kedvelek és eljár velük, eljárunk közösen.
És nem a házasság után kezdődött, hanem már akkor mikor elkezdtünk ismerkedni.
De ez a kedves barátja az aki a kezdetektől nem tud velem megbékélni.
Szerintem meg nem kéne tiltani a férjed a haverjától. Tipik toxikus kisajátító hárpia vagy, aki a terheshormonaival takarózik. Amúgy meg igaza van a havernak te szülsz, nem a férjed. Minek oda a férjed? Az apás szülések 80%-a után a férfi elundorodik a szextől.
Ps. A barátja azért nem békélt meg veled, mert ő az egyetlen aki átlátott a cukormázba csomagolt gonoszságodon.
Érdekes a többi gyermekkori barátja a férjemnek teljesen normális ember, normális értékrendekkel. Egyedül ő az aki nem tudott megállapodni, 42 évesen vissza költözött az anyjához, nincs más barátja mert senki nem tudja őt elviselni. És már az ismerkedésünk elején nem tudta elviselni, hogy nem csak ő van a férjemnek.
Amúgy meg nem egyedül vállaltam a gyereket, és igen a férjem is szeretne ott lenni mikor a fia megszületik. Miért is undorodna meg a szextől?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!