Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem,hogy csalódtam?
Sziasztok!
Nagyjából 3 hónappal ezelőtt már tudtuk,hogy napok múlva lesz egy esemény,amire a kislányom nagy örömmel menne. Nagyon várta már,hogy élőben találkozhasson a kedvenceivel. Eddig úgy hittem,hogy apa,anya és a kislány megyünk. Ma meg kiderült hogy apuka csak a kislánnyal szeretne menni. Nekem ez nagyon rosszul esik,hisz szerettem volna én is látni a gyerekem boldogságát. Együtt élünk. Ti ezt hogy kezelnétek?
Természetesen menjenek ketten,csak az fáj,hogy eddig miért nem mondta,mert akkor nem éltem volna bele magam.
Én az anyuka vagyok.
Az utalt rá,az volt,hogy elmondta hogy tud jegyet venni magának és a kislánynak. Erre visszakérdeztem:hogy miért,ketten mennek? És igennel felelt. Szóval tuti nem félteértés volt.
Az is lehet,hogy hisztizek,igen,de csak mert nem erre számítottam.
Közöld a "pároddal", hogy minimum a gyerek miatt te is mész.
Amúgy elég furcsa helyzet, ami mögött komoly bajok lehetnek/ vannak...
"Erre visszakérdeztem:hogy miért,ketten mennek? És igennel felelt."
Ehelyett inkább azt kellett volna kérdezned, hogy téged miért felejtett ki. Ill. ha azt mondja, hogy igen, ketten mennek, akkor megkérdezni, hogy te miért ne mehetnél velük? Az holtbiztos, hogy én nem hagytam volna a beszélgetést ennyivel lezárni, hanem rákérdezek a miértre. Ha kinyomja a telefont válasz helyett (vagy leráz azzal, hogy most nincs idő megbeszélni) az is egy válasz, méghozzá sokatmondó.
Egyszerűen a helyzetet sem értem. 10 év alatt ilyen sosem volt. A munkánk miatt sajnos egy hetes nyaralásokat nem tudtunk tervezni,de ha valahol volt egy jó program,elmentünk mindig együtt. Ezért is ért ez váratlanul. Ilyen sosem volt hogy én ne menjek.
Közben hazaért a kislány is az iskolából,és megkérdeztem mi lenne ha én nem mennék. Első reakciója,hogy ő sem akar akkor menni. Ettől féltem. Nem szeretném elrontani a napját,hisz hónapok óta erre várt. De most úgy érzem ha mennék,csak kolonc leszek ott. Mert nem szivesen lenne velem a párom.
Én tényleg le vagyok döbbenve,mert ilyen eddig nem volt. Ezért is nem tudom kezelni a helyzetet.
"Közben hazaért a kislány is az iskolából,és megkérdeztem mi lenne ha én nem mennék."
De bakker, ha te menni akarsz, miért ezt kérdezed meg??????
A párodat kérdezd meg, hogy miért nem akarta, hogy velük menjél.
Te félsz a párodnak ellent mondani, vagy mi van veled?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!