Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem,hogy csalódtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyjából 3 hónappal ezelőtt már tudtuk,hogy napok múlva lesz egy esemény,amire a kislányom nagy örömmel menne. Nagyon várta már,hogy élőben találkozhasson a kedvenceivel. Eddig úgy hittem,hogy apa,anya és a kislány megyünk. Ma meg kiderült hogy apuka csak a kislánnyal szeretne menni. Nekem ez nagyon rosszul esik,hisz szerettem volna én is látni a gyerekem boldogságát. Együtt élünk. Ti ezt hogy kezelnétek?

Természetesen menjenek ketten,csak az fáj,hogy eddig miért nem mondta,mert akkor nem éltem volna bele magam.

Én az anyuka vagyok.

2024. jún. 17. 11:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy végül a férjed különösebb ellenkezés nélkül tudomásul vette, hogy te is mennél.

Egyébként miféle program ez, ahol a kislányod a kedvenceivel találkozik, de amelyik szülője vesz oda jegyet és elmegy, arra a szülőjére büszke lesz a kislány?

A mondat első felében azt sejteném, hogy fellép valami együttes, zenekar, szórakoztató csapat, akiket kedvel. De akkor a mondat második fele teljes rejtély.

2024. jún. 17. 21:51
 22/25 A kérdező kommentje:

A második fele arrólm szól,hogy a kislány azt mondhassa mindenhol,hogy apa elvitt ide. Ne azt,hogy a szüleim. Ezt abból gondolom,hogy ha pl én veszek beki egy 20 centis plüss cicát,ő másnap egy métereset vesz. Olyan is volt,hogy én vettem egy szandált kínaiba,játszira,ő vett egy adidast. Szóval ez a versenyszellem vagy nem is tudom. De mintha féltékeny lenne.

Amúgy a fix fizetések közös kasszán vannak,csak ő tud maszekolni is,ebből vesz extrákat a kislánynak. Nekem csak egy állásom van,így én spórolósabb típus vagyok.

2024. jún. 17. 23:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a férjed "nevelése" minden, csak nem jó a gyereknek. Beteges, és a lányból is egy elkényeztetett kis kölyköt csinál.
2024. jún. 18. 01:35
 24/25 anonim ***** válasza:

#21 vagyok, így már értem.

De csöppet sem tartom egészségesnek a férjed gondolkodását.

Azt tartom egészségesnek, ha azért adunk valamit (tárgyat, élményt) a gyerekünknek, hogy őt örülni lássuk. És a mi örömunk az lesz, hogy ő örül.

De a te férjednek az adás nem a gyerekről (a megajándékozottról) szól, hanem saját magáról. Hogy őróla jót mondjon a megajándékozott, hogy őt dicsérje.

Valahogy pont az hiányzik ebből, ami az ajándék lényege kéne hogy legyen: az önzetlen szeretet. Ez nárcisztikus személyiségre vall.

2024. jún. 18. 08:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Remelem a jovoben is kiallsz magad mellett. Ilyen nincs hogy kikozosit a saját férjed!
2024. júl. 4. 22:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!