Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem,hogy csalódtam?
Sziasztok!
Nagyjából 3 hónappal ezelőtt már tudtuk,hogy napok múlva lesz egy esemény,amire a kislányom nagy örömmel menne. Nagyon várta már,hogy élőben találkozhasson a kedvenceivel. Eddig úgy hittem,hogy apa,anya és a kislány megyünk. Ma meg kiderült hogy apuka csak a kislánnyal szeretne menni. Nekem ez nagyon rosszul esik,hisz szerettem volna én is látni a gyerekem boldogságát. Együtt élünk. Ti ezt hogy kezelnétek?
Természetesen menjenek ketten,csak az fáj,hogy eddig miért nem mondta,mert akkor nem éltem volna bele magam.
Én az anyuka vagyok.
Örülök, hogy végül a férjed különösebb ellenkezés nélkül tudomásul vette, hogy te is mennél.
Egyébként miféle program ez, ahol a kislányod a kedvenceivel találkozik, de amelyik szülője vesz oda jegyet és elmegy, arra a szülőjére büszke lesz a kislány?
A mondat első felében azt sejteném, hogy fellép valami együttes, zenekar, szórakoztató csapat, akiket kedvel. De akkor a mondat második fele teljes rejtély.
A második fele arrólm szól,hogy a kislány azt mondhassa mindenhol,hogy apa elvitt ide. Ne azt,hogy a szüleim. Ezt abból gondolom,hogy ha pl én veszek beki egy 20 centis plüss cicát,ő másnap egy métereset vesz. Olyan is volt,hogy én vettem egy szandált kínaiba,játszira,ő vett egy adidast. Szóval ez a versenyszellem vagy nem is tudom. De mintha féltékeny lenne.
Amúgy a fix fizetések közös kasszán vannak,csak ő tud maszekolni is,ebből vesz extrákat a kislánynak. Nekem csak egy állásom van,így én spórolósabb típus vagyok.
#21 vagyok, így már értem.
De csöppet sem tartom egészségesnek a férjed gondolkodását.
Azt tartom egészségesnek, ha azért adunk valamit (tárgyat, élményt) a gyerekünknek, hogy őt örülni lássuk. És a mi örömunk az lesz, hogy ő örül.
De a te férjednek az adás nem a gyerekről (a megajándékozottról) szól, hanem saját magáról. Hogy őróla jót mondjon a megajándékozott, hogy őt dicsérje.
Valahogy pont az hiányzik ebből, ami az ajándék lényege kéne hogy legyen: az önzetlen szeretet. Ez nárcisztikus személyiségre vall.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!