Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom sokkal idősebb nálam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom sokkal idősebb nálam, és félek a jövőnket illetően, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 25 vagyok (Férfi), ő 45(Hölgy). Nagyon szerelmesek vagyunk, 2 éve együtt élünk, viszont mivel ő is 280-at, én pedig 300-at keresek, elég nehezek a mindennapok, úgy, hogy neki van egy 14 éves lánya.

Nehezen jövünk ki hó végéig, és egyenlőre nem látom a megoldást az egzisztenciámra, 1 érettségivel.

Illetve nagyon aggaszt a dolog, ha belegondolok, hogy én majd gyereket és családot akarok, de vele már nem sok esély van erre, pedig nagyon szeretem őt.

Mit tegyek, mit csinálnátok ebben a helyzetben?

ma 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem "nem sok" hanem 0.0 esélyed van saját gyerekre ha vele maradsz. Nyilvánvaló hogy nem akar és nem is fog már szülni. Ha teherbe is esne akkor szerintem elvetetné (hátad mögött is akár). Akkor sem ha multimilliomos lennél.

A döntés joga a tiéd, maradsz pótapuci más kölkét nevelni életed végéig, finanszírozni az amúgy is kevés zsetonodból, vagy keresel egy gyermektelen korodbelit.

ma 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok értelme van együtt lennétek, pár év múlva el fogod hagyni. Gondolom addig kell, amíg nem tudsz megállni a lábadon.
ma 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked fontos, hogy legyen saját gyereked, akkor ne maradj vele, mert vele soha nem lesz és hiába szereted, meg fogod bánni. Döntsd el, hogy hosszútávon boldog tudnál lenni vele így is és ha nem, akkor felesleges húzni az időt. Fiatal vagy még, ez igaz, de nem két hét lesz találni egy nőt, akivel szívesen alapítanál családot.
ma 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Keressetek rendes munkát.
ma 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:

"Nagyon szerelmesek vagyunk"

Bocsi de az őrészéről én ezt nem igazán hiszem el.

ma 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Józanodj ki és lásd be, hogy ő nem is igazán a "párod"
ma 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Milyen elme állapotú nő (vagy férfi) jön össze olyannal, aki a saját gyereke lehetne? Anyuka lehet vágyott egy fiú gyermekre, és vágyott egy jó fizikumú, ifjú titánra is az ágyban. Az a beteg ebben, hogy a kettőt egyazon személyben kívánja megkapni.

Amikor negyvenes-ötvenes hapsik farkalnák a tizen-huszon éves lányokat, azt se tartja egészségesnek a társadalom, bár gyakoribb. Nálatok se jobb a helyzet.

ma 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván nem fogsz vele gyereket és családot... hamarosan úgyis elmúlik a szerelem, aztán majd lelépsz... tanulni meg amúgy szabad... mmint szakmai dolgot, ami megéri.
ma 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!