Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom sokkal idősebb nálam, és félek a jövőnket illetően, mit tegyek?
Én 25 vagyok (Férfi), ő 45(Hölgy). Nagyon szerelmesek vagyunk, 2 éve együtt élünk, viszont mivel ő is 280-at, én pedig 300-at keresek, elég nehezek a mindennapok, úgy, hogy neki van egy 14 éves lánya.
Nehezen jövünk ki hó végéig, és egyenlőre nem látom a megoldást az egzisztenciámra, 1 érettségivel.
Illetve nagyon aggaszt a dolog, ha belegondolok, hogy én majd gyereket és családot akarok, de vele már nem sok esély van erre, pedig nagyon szeretem őt.
Mit tegyek, mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Neked nem "nem sok" hanem 0.0 esélyed van saját gyerekre ha vele maradsz. Nyilvánvaló hogy nem akar és nem is fog már szülni. Ha teherbe is esne akkor szerintem elvetetné (hátad mögött is akár). Akkor sem ha multimilliomos lennél.
A döntés joga a tiéd, maradsz pótapuci más kölkét nevelni életed végéig, finanszírozni az amúgy is kevés zsetonodból, vagy keresel egy gyermektelen korodbelit.

"Nagyon szerelmesek vagyunk"
Bocsi de az őrészéről én ezt nem igazán hiszem el.

Milyen elme állapotú nő (vagy férfi) jön össze olyannal, aki a saját gyereke lehetne? Anyuka lehet vágyott egy fiú gyermekre, és vágyott egy jó fizikumú, ifjú titánra is az ágyban. Az a beteg ebben, hogy a kettőt egyazon személyben kívánja megkapni.
Amikor negyvenes-ötvenes hapsik farkalnák a tizen-huszon éves lányokat, azt se tartja egészségesnek a társadalom, bár gyakoribb. Nálatok se jobb a helyzet.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!